Martin Linnes, Kasımpaşa'ya Kiralandı

Beklerden biri gönderilecekse ilk isim Mariano olmalıydı.

Demek ki bu Mariano'yu bile kesemiyor arkadaşlar, oturup aglamanin anlamı yok. Daha iyisini alacağız devre arası bu transferde en az 1 m € veya istediğimiz zaman çağırma ve bize karşı oynamama şartlarıyla gerçekleşmiştir diye umuyorum.

bari avrupa liginde oynayan yabancı bi takıma kiralayaydık

Paşa bizden o kadar para cukkaladı birazını verseydi alaydı bari bu ne saçma iş

linnesin maasinin bir bölümünü biz ödesek bile en azindan kagit üstünde pasa bize birsey ödemis görünürse iyi olur

bütce acilir :D

Her şeyde hoca bilir diyorsunuz şimdi de Naga ile Mari varken bu gitmemeliydi diyorsunuz, adam doğru düzgün şans dahi bulamadı demekki sıkıntı var performansında, hiç bir zaman da çok iyi bir oyuncu olmadı zaten ama kiralanması hele de yüzde 50 zam sonrası kiralanması zerre mantıklı değil.

Linnes olunca insan buruluyor ama doğru olan buydu sanki. Hem bize yakın hala hem de kadro dışı vs. olaylarla kalbi kırılmamış oldu, az da olsa.

Bir yandan da iyi oldu adam burada yedek bekleyeceğine kasımpaşa da sürekli oynar.Sene sonu da mariano gideceği için tekrar gelir ve bizde oynamaya devam eder.

Karakterli adamdır.Keşke başka biri gitseydi ama sağlık olsun

Beyler bu işler biraz detaylı.Şimdi çocuk bizle yeni sözleşme yaptı kapı gibi.Yurt dışına herhangi bi yere kolay gönderemezsin.Ailesi çocukları hepsi burada.İstanbuldan çıkmak istemez.Bu yüzden paşaya gidiyor zaten

Bizim yönetim topçu almayı azıcık düzeltti ama satış içinde hala iyi değil

Yok arkadaş biz adam satamıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oh be satilmadi!!!...Seneye tekrar doner takima Aslan parcasi!

Duzeninin bozulmamasina sevindim.Gule gule fenere surekli saplayan reis

Geri
Üst Alt