Martin Linnes, Kasımpaşa'ya Kiralandı

Fatih Hoca'nin obur dunyada en cok basini agritacak kul haklarindan biridir Linnes.
yapmayın allah askına yav kendısıne en cok sansıda hoca verdı. riykerınkle bile kendısını bulur oynar dendi oyle melek adam bile dayanamadı tokat manyağı yaptı linnnesi oynatmadı
ha doğru olan marianoyu satıp para kazanmaktı sonucta adamın son senesi ama su konuda kul hakkı falan cok sacma

Linnes hic bir ozelligi olmayan dumduz bir topcuydu duygusal bakmayin , hic bir gelisim gostermedi.

Hoca 11'de düşünmediği için kalması saçma olacaktı hatta Lemina gelmese bile Linnes maç listesine bile yazılmayıp tribünde oturacaktı.

Benim bildiğim paşa bizimkileri söğüşlemeden bırakmaz.

Linnes adına sevindim. En azından düzeni bozulmadı. Gitmiyorum da diyebilirdi son dk. Şampiyonluk kutlamasına çağırılır umarım. Bu hamleyle gizli kahramanlardan biri olacak :D

Donk'u da Kasımpaşa'ya kiralasaydık yerine iyi bir defans alsaydık Kjaer gibi

Demek ki bu Mariano'yu bile kesemiyor arkadaşlar, oturup aglamanin anlamı yok. Daha iyisini alacağız devre arası bu transferde en az 1 m € veya istediğimiz zaman çağırma ve bize karşı oynamama şartlarıyla gerçekleşmiştir diye umuyorum.
Ne zaman hizli bir rakiple oynasak can havliyle Linnes’e sarildi hoca. Mariano’nun kariyeri ayri bizdeki haliyle hicbir zaman Linnes’ten iyi olmadi istikrarli bi sekilde. Ayni Fatih Hoca Selcukta israr ediyor ama bakiyosun Galatasaray tarihinin en vasat solbeklerinden Omer orta sahaya gecip Selcuktan iyi oynuyor. 2 yildir Selcuk oynuyodu ki. Neyse Fatih Hoca takintilari olan bir hoca ve Linnes konusundada hatali.

Hayda donk gitseydi bari diyeceğim o zaman da defans rotasyonu sıkıntı olacaktı.

Ben demiyordum. Ayrıca Feg yerine Sinan oynuyor Linnes'in pozda Mariano yine kalite dengesi ters orantılı. Sahada olmaması normali yani, saydığın diğer isimler Türk, malum yabancı kuralı.

Mariano için kaliteden söz etmek pek mümkün değil. Futbolu uzun süre önce bıraktı. Bir maç ortalama üstü beş maç sahanın en kötülerinden olmaya devam eder. Ne as olarak güvenilir ne de yedek olur. Son güne kalmadan elden çıkarmak gerekiyordu bence. Yabancı sınırı konusunda ise; birden fazla pozisyon için alternatif oluşturabilecek bir oyuncu için +3'ten biri feda edilebilirdi.

yine maaşını kiralama ücreti olarak göstermiş olabilir miyiz acep

linnese yapılan haksızlık en son hz.ali'ye yapılmıştır dünya tarihinde

bitik naga ve mariano'nun gitmesi gerekiyordu, kap gelmedi henüz umarım gerçekleşmez bu transfer

Seneye Mariano'yu gönderip Linnes'i geri alacaksak tamam ama Kasımpaşa kan emicisine peşkeş çekilecekse kalsın.

Geri
Üst Alt