Martin Linnes, Kasımpaşa'ya Kiralandı

Üzüldüm yav, cok severim Kralinnes'i. Mariano ve Nagatomo bu kadar bitik durumdayken kendisinden fazlasiyla faydalanabilirdik sezon icinde.

Yolluyorlarsa da bari satsalardi para kazansaydik, kiralik göndermek sacmalik.
abi kampı iyi geçirmedi ve sanırım maclarda defansif zaafiyetleri one cıkınca hoca tereddütte kaldı

abi kampı iyi geçirmedi ve sanırım maclarda defansif zaafiyetleri one cıkınca hoca tereddütte kaldı
mariano ve nagatomo gitmek istemedi bence o maaşı bırakıp niye gitsinler zaten kim verir başka, kabak bu adama patladı.Seneye ikisi birden gidince gelecektir aslan yoksa çok rahat satılırdı bu adam muhtemelen opsiyonda olmayacak göreceksiniz

Bize kazık sallayan satarken vampir gibi bizi sömürmeye çalışan (Diagne ve Eren Derdiyok) takım Kasımpaşaya vermemizi hoş karşılamıyorum.

Nagatomoyu vereydik ya kiralık Linnes hem sol bek olarak Nagatomodan daha iyi hem de sağ bek alternatifi oluyodu ya.Neyse yolu açık olsun umarım iyi performans gösterir sezon sonu gelecek nasılsa.Haftaya iyi bi karşılama yaparız stadta.

Linnes kendini yeniden ispat edecek ve önümüzdeki sene MAriano yerine kadroda yer bulacaktır.

Ne Yuto, ne de Mariano satılamayınca mecbur kesilecek tek oyuncu Linnes kaldı. Sağbek için her zaman iyi alternatifti ama solbeki yedeklemesinin pek bir numarası yoktu açıkcası. Bizim çapımızda bir takımın Yuto'dan da, Linnes'ten de daha hücumcu, sol ayaklı bir beke ihtiyacı var. Sene başı Şener değil de Umut Meraş alınsaydı Linnes'ten bu kadar kolay vazgeçilmezdi. Ama şu anki rotasyonda giyemeyeceği forma için kulübede beklemektense sürekli oynayabileceği bir kulübe kiralanması faydalı olmuş. Seneye Mariano gidince artık tartışmasız formanın 1 numaralı adayı olur diye umuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Ne Yuto, ne de Mariano satılamayınca mecbur kesilecek tek oyuncu Linnes kaldı. Sağbek için her zaman iyi alternatifti ama solbeki yedeklemesinin pek bir numarası yoktu açıkcası. Bizim çapımızda bir takımın Yuto'dan da, Linnes'ten de daha hücumcu, sol ayaklı bir beke ihtiyacı var. Sene başı Şener değil de Umut Meraş alınsaydı Linnes'ten bu kadar kolay vazgeçilmezdi. Ama şu anki rotasyonda giyemeyeceği forma için kulübede beklemektense sürekli oynayabileceği bir kulübe kiralanması faydalı olmuş. Seneye Mariano gidince artık tartışmasız formanın 1 numaralı adayı olur diye umuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.
üzüldük çok ama sürekli oynayacağı takım önemli.. hatta akbaba da devre arasında sezon sonuna kadar bir takıma kiralanabilir.

Bize kazık sallayan satarken vampir gibi bizi sömürmeye çalışan (Diagne ve Eren Derdiyok) takım Kasımpaşaya vermemizi hoş karşılamıyorum.
Adam düzeninin bozulmasını istememiş o yüzden kasımpaşa doğru yer.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kıçına dönmekte güçlük çeken marianodan daha mı kötü linnes ??

hamle'ûl nonsensical

Pek içime sinmedi ama diğer ikisi gitmek istemediği veya talipleri çıkmadığı için mecbur kalındı belliki. Hoca nedense tutmadı bu adamı, en ölü haliyle bile Mariano' yu tercih etti. Kendisi için iyi de olabilir; umarım orada çok parlak bir performans gösterir de seneye Mariano yerine başka isim aramaya gerek kalmaz. Eğer istikrarıyla güven verebilirse, Hoca yeniden şans verecektir, diye tahmin ediyorum. Yolu açık olsun...

Adam düzeninin bozulmasını istememiş o yüzden kasımpaşa doğru yer.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao ardında Adem ve gerektiğinde Babel varken 1 forvete daha gerek yoktu o zaman

bence kalsaydı Linnes hem sağı hem tökezleyen solu yedekliyordu ekstra bir forvete gerek yoktu.

Linnes tempolu oyuncu ama yetenekler sınırlı ve defansif yönü zayıf. Seneye kesinlikle satılacak görürsünüz. Yabancı olarak vasat oyuncularla bir yere varamayız. Yoksa Linnesi ben de çok seviyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao ardında Adem ve gerektiğinde Babel varken 1 forvete daha gerek yoktu o zaman

bence kalsaydı Linnes hem sağı hem tökezleyen solu yedekliyordu ekstra bir forvete gerek yoktu.
Hoca bir forvet daha istemiştir. Geçen seneden dilleri yandığı için de hemen birini buldular, olası bir aksilikte Hocanın hışmından çekinmiş olmaları doğal!:)

Adam kulübü zora sokmamak için vazgeçti formadan
Gerektiğinde oynadı gerektiğinde yedek oturdu ağzını açıp tek kelime etmedi
Helal olsun..

Geri
Üst Alt