Martin Linnes Sakatlandı!

9.sakatımız 2 tane daha sakat verirsek takım kurucaz 500 yılda bir olur böyle bir şey bize denk geldi.

9.sakatımız 2 tane daha sakat verirsek takım kurucaz 500 yılda bir olur böyle bir şey bize denk geldi.

ismail
linnes serdar fernando nagatomo
mariano belhanda
feghouli emre onyekuru
eren

marianoda cezali onuda say, kaleci ismaili de sakatlarsak tamamdir. fernando mecburen stopere mariano ise orta sahaya yazilmistir yedek oyuncu malum.

Maicon Kabak Ahmet

8459_a.jpg

İbrahim ege -Tayfun Cora-Fabyano Eller 3 lüsünden bile beter 1 kombinazon : /

Bu sakatlik haberleri sezon sonuna kadar devam eder maalesef. Takim calismiyor cunku. Mangal partisi falan yapiyorlar galiba. Genelde Dursun Ozbek bunu yapardi Florya da demek ki gelenek haline gelmis.

Geçmiş olsunda yakında doktor ekibi zam isteye bilir bu gidişle.

Veya yeni tesislerde hastane kuralım teklifi de gelme ihtimali olabilir

Teknik ekipte ne kadar torpilli varsa doldurmuşlar hatta kondisyoner voleybol kondisyoneri diyen vardı teknik ekip masör görevine son verin kim varsa

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da ikinci yarıda oyuna giren Martin Linnes, darbeye bağlı sakatlık sorunu yaşadığından dolayı riske edilmemek için oyundan alındı. (Futbol Arena)

Martin Linnes: "Umarım çok önemli bir sakatlığım yoktur, sadece bir darbe aldım. İçinde bulunduğumuz durumu biliyorsunuz, çok fazla risk almamak için oyundan alındım."
İkinci yarıda oyuna giren mi? Ben başka maç izledim herhalde

Geri
Üst Alt