martin ødegaard

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
uQ3DcNrN5pef9eIpEO4VRQklBdHAEQrCjQ3D7IcapTfQ

Martin Odegaard

17 Ara 1998 (15 yaşında)

Norveçli

Stromsgodset IF Kulubünde oynuyor..

Ortasaha Orta ve Önünde oynuyor..

Transfermarkt Değeri: 1.5 m €

top tekniği çok yüksek ve 15 yaşında olmasına rağmen Norveç milli takımına seçildi. Bence değerlendirmeye açık bir futbolcu..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-8d1yoqryTU[/media]

:005::005::005:

scout konusuna koyacaktım ama konu açamıyorum orada.

Bu çocuğun scoutluğu mu kaldı :D Bunu tanımayan yoktur herhalde artık.Sene başında Norveç tdsi bu çocukta iş var demişti.Monaco falan istiyormuş da daha 4 sene falan pişmesi gerekiyor.

Bu çocuğun scoutluğu mu kaldı :D Bunu tanımayan yoktur herhalde artık.Sene başında Norveç tdsi bu çocukta iş var demişti.Monaco falan istiyormuş da daha 4 sene falan pişmesi gerekiyor.

bu zihniyet bizi 10 geri götürdü madem illa geri götürecektiniz 14 yıl öncesine götürseydiniz de bir anlamı olsaydıı pesssssss

Bu çocugu birisi aldı diye biliyorum ama tada almak üzereydi herhalde aklımda öyle kalmış...

Bride Ryan Gauld vardı 19 yasında Dundee UTD da oynayan.

Biz onti peşinde koşarken Lisbon 4m euroya aldı.

Ne alaka anşamadım?15 yaşındaki çocuğun Monaco'yu falan kaldırabileceğini düşünmek 15 sene geriye mi gitmek demek.Biraz mantıklı düşün 15 yaşındaki ÇOCUK nasıl öyle bir havayı kaldırabilsin.

Ne alaka anşamadım?15 yaşındaki çocuğun Monaco'yu falan kaldırabileceğini düşünmek 15 sene geriye mi gitmek demek.Biraz mantıklı düşün 15 yaşındaki ÇOCUK nasıl öyle bir havayı kaldırabilsin.

Ne alaka anlamadım?15 yaşındaki çocuğun Monaco'yu falan kaldırabileceğini düşünmek 15 sene geriye mi gitmek demek.Biraz mantıklı düşün 15 yaşındaki ÇOCUK nasıl öyle bir havayı kaldırabilsin.

Kazmanın biri sakatlamazsa bu çocuk çok büyük bir futbolcu olacak.

15 yaşındaki oyuncu Norveç-Bulgaristan maçının 64.dk sında oyuna girdi. Maçı Norveç 2-1 kazandı.

Biri kesin Isil Alben e benzedigino soylemistir demistim ama cok sasirdim. Bildigin kopyasi lan.

Nasil ne alemde, cocuk 16 yasinda Castilla da oynamaya devam ediyor. Nolacakti sanki :D

Geri
Üst Alt