Maruf Güneş | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Görevden el çektirilmeli dersen katılırım zaten ne yaptığı ne faydası var onu da bilmiyoruz(pek bir faydası olduğunu düşünmüyorum) ama direk kulüpten ihraç ağır gibi geldi.
Ben gaddarim boyle seylerde, herhangi bir yaptirima da okeyim. Maksat bir tepki verilmis olmasi kendisine. Cunku ortam pis.

Boyle seylere hepsinin, malzemecinin bile dikkat etmesi lazim.

Edit: ihrac temasi sahana muhabirlerin cikislari yuzunden dillendirdigim bir detay vu arada, guya kulup icinde oyle talepler olmus ya(oldugunu da sanmiyorum, ustune alinanlarin egosu gidiklanmis olabilir)

Ben gaddarim boyle seylerde, herhangi bir yaptirima da okeyim. Maksat bir tepki verilmis olmasi kendisine. Cunku ortam pis.

Boyle seylere hepsinin, malzemecinin bile dikkat etmesi lazim.

Edit: ihrac temasi sahana muhabirlerin cikislari yuzunden dillendirdigim bir detay vu arada, guya kulup icinde oyle talepler olmus ya(oldugunu da sanmiyorum, ustune alinanlarin egosu gidiklanmis olabilir)
Şahan'ın Gs muhabirlerinden bir farkı yok bunu da yaşayarak göreceğiz. Zaten İcardi konusunda da iki yüzlülüğünü gösterdi. Ne konuda etkileşim varsa ve rüzgar da ne yönde eserse saçma bile olsa kendisi o yönde olacak.

Bu adamlar deli mi yav?

Kapatın kulübü kodumun yerinde. Bir dursun buna görev verip duruyor

Galatasaray'ın adını böyle işlere bulaştıran kim varsa ihraç edilmeli.

Dursunun çapsızlıklıkları ne işi var Gs yönetiminde böyle tiplerin

1784281686213.webp

Hayir bu adam benim icin yönetici degil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt