Marvel's The Punisher (Netflix)

Mert Akman

10 Numara!
YouTube

punisher-netflix-2017.jpg

En çok sevdiğim anti kahraman.Sağlam bir dizi olacağı kesin.

Son düzenleme:
Oyuncu sağlam, hikaye sağlam, yayıncı sağlam.

Daredevil'in içinde bir sezon geçmişti Punisher ve en iyi bölümleriydi dizinin diyebilirim.

Adamın hikayesi safi intikam üzerine kurulu. Bayılırım.

Oyuncu sağlam, hikaye sağlam, yayıncı sağlam.

Daredevil'in içinde bir sezon geçmişti Punisher ve en iyi bölümleriydi dizinin diyebilirim.

Adamın hikayesi safi intikam üzerine kurulu. Bayılırım.
Ha Daredevil vardı demi birde. :D Unuttum ben diziyi oturup yeni sezon başlamasına yakın tekrar izlemem lazım. O kadar ara mı verilir yav şaka gibi.

Ha Daredevil vardı demi birde. :D Unuttum ben diziyi oturup yeni sezon başlamasına yakın tekrar izlemem lazım. O kadar ara mı verilir yav şaka gibi.

Güzel dizi. Fazla karanlık ama sağlam.

Punisher-Daredevil çekişmesi hem fiziken hem de sosyolojik olarak harikaydı. Punishercıyız.

Puanı şu an 9.5, en fazla 9.2'ye falan düşer ki müthiş bir puan. Bu gece başlarım.

12.bölümde Frank keltoşun gözlerini çıkarırken beni belden aldı sahne tüyler diken diken oldu.Gelen müzikle inanılmaz bir sahne olmuş.Dizi 10 numara 5 yıldız

Son bölüm cidden harikaydı ama asıl soru şu, devamı gelir mi?

Son bölüm cidden harikaydı ama asıl soru şu, devamı gelir mi?
Evet gelecek...zaten son bölümün sonunda hastane sahnesinde belli etti 2. Sezonun geleceğini...Billy Russo Punisherin en büyük düşmanı Jigsaw oluyor....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Netflix diziye çok önem veriyor ve ilk sezonu bayağa iyi, devamının geleceğini Garanti görüyorum.

tesaduf bayag. dun bunu izlemeye dusunuyordum fakat marvel felan sevmiyorum pek netflix'de gormusdum. aksama izlenir belki mactan sonra keyifli cikarsak.

Geri
Üst Alt