GSC Scout # Marvin Senaya

Mert S. Yüksel

"Fear is Your Only God"
GalataSarayı Efendileri
SENAYA_Marvin_site-1.webp

Ad Soyad
Marvin Senaya

Uyruk
Fransa

Doğum Tarihi
28 Ocak 2001

Boy
1.80

Mevki
Sağ Bek

Güncel Kulüp
RC Strasbourg

23/24 Isı Haritası
Opera Anlık Görüntü_2024-01-28_174556_www.sofascore.com.webp

Opera Anlık Görüntü_2024-01-28_174532_www.sofascore.com.webp
Opera Anlık Görüntü_2024-01-28_174715_www.sofascore.com.webp

Oyuncu Tipolojisi
Opera Anlık Görüntü_2024-01-28_174648_datamb.football.webp

İstikrarı
Opera Anlık Görüntü_2024-01-28_174703_www.sofascore.com.webp

tete de giderse çift yönlü bir sağ bekte olabilir açıkçası

sadece BAY yetmez tüm maçlarda

O zaman bu senaya tanrı gibi bir şey, hakimi de bayağı tek yönlü bir oyuncu gibi?
Biri PSG'de oynuyor biri Strasbourg. Yani biri sürekli tek kale hücum oyunu oynuyor diğeri daha çok karşılama oyunu oynuyor. Bu yüzden Clauss ve Hakimi'nin hücum metrikleri çok yüksek. Diğerinin de defansif metrikleri yüksek.

Biri PSG'de oynuyor biri Strasbourg. Yani biri sürekli tek kale hücum oyunu oynuyor diğeri daha çok karşılama oyunu oynuyor. Bu yüzden Clauss ve Hakimi'nin hücum metrikleri çok yüksek. Diğerinin de defansif metrikleri yüksek.
haa bu o zaman istatistiki verilerine göre yapılmış bir şey. fifa overallı gibi değil yani. e o zaman yine çok sağlıklı bir değerlendirme değil diyebiliriz sanki hakimi ile bu düzlemde kıyası. takım kimlikleri de bir parametre olduğu için.

Ligue 1 de defansif açıdan iyiyse bizde de benzer olacaktır ama ben kendisinin bunun dışında oldukça ham ve eksik yönler olduğunu düşünüyorum. Yoksa 21 yaşında daha farklı takımların da ilgisini çekmiş olurdu.

Yine de iyi izlendiyse ve potansiyel vaat ediyorsa (çalışkanlık, kararlılık gibi özellikleri vb) denenebilir.

Ligue 1 de defansif açıdan iyiyse bizde de benzer olacaktır ama ben kendisinin bunun dışında oldukça ham ve eksik yönler olduğunu düşünüyorum. Yoksa 21 yaşında daha farklı takımların da ilgisini çekmiş olurdu.

Yine de iyi izlendiyse ve potansiyel vaat ediyorsa (çalışkanlık, kararlılık gibi özellikleri vb) denenebilir.
Boey kadar özellikli bir adam olmadığı açık bence de.

Geri
Üst Alt