masaj koltuğu beni taciz etti

Büyük geçmiş olsun Muzaffer Bey, zaman kötü...

Büyük gecmisler olsun. Arkayi iyi korumak gerek, mazallah

Çok sağ olun arkadaşlar, sizin gibi Adam gibi Adamlarda olmasa bu dünyada ne yapacağız..

Cok gecmis olsun Muzo basgan. Ne buyuklukteydi oturdugunuz koltuk.

Duydugum kadariyla degisik boyutlarda oluyormus. Genelde cm veya inch uzerinden belirtiliyor diye duydum.

Tekrar cok gecmis olsun.
İlk önce çok teşekkür ederim, hiç bakmadım doğruyu söylemek gerekirse, makinanın numarasını aldım ve 2 Saatir birine ulaşmaya çalışıyorum..

Tebrikler reis...
Acı varmıydı acı...;D
Korktum acı yoktuda, zaten yaklaşırken hop diye uçtum bir anda havaya :D

Reis aramızda kalsın ama senin manitayı @Yusuf Kara ile görmüşler..

19312.jpg
Avatarının sağ tarafını peçeteyle falan kapat derim.

sözlük formatını ..kmeyelim lütfen , bu tür başlıkları gscimbom cafe kısmına açmanız rica olunur.

Reis aramızda kalsın ama senin manitayı @Yusuf Kara ile görmüşler..

19312.jpg
Avatarının sağ tarafını peçeteyle falan kapat derim.
@Yusuf Kara - Yusuf Bey sizden böyle bir şey beklemezdim açıkçası. Bunun bir açıklaması var mı????

Bu arada hanımın resmini çıkarınca resmin kalitesi arttı ;D
Gonlumuzu kaptirdik birine gozumuz baskasini gormuyor

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi böyle bir konunun altında duyar kasmak istemiyorum ama başka başlıklarda en ufak küfür kısaltması yazınca direk uyarı yiyoruz burda adam kocaman göt göt yazıyor düzenleme bile yapılmıyor. Ha bana kalsa bu tarz günlük küfür tarzı kelimelerin birine karşı kullanılmadıkça yasak olmaması gerekir. Ama yasak olacaksa da herkese yasak olmalı çifte standart olmamalı. Geçen Dursunun mottosuyla ilgili başlığa senin mottonu s... yazmıştım benim mesajım düzenlenmiş ama onun altında bunun benzeri bir sürü mesaj vardı ama hiç biri düzenlenmemişti.

Havalimanında bayanlar yaptırırken kahkaha atıyorum. Garip davranışlar sergiliyorlar. ?

Havalimanında bayanlar yaptırırken kahkaha atıyorum. Garip davranışlar sergiliyorlar. ?
Bundan sonra böyle şeylere oturmayacağım, harbi gelden gidiyorduk

Utandım o an, dedim daha fazla olay çıkmadan kaçayım :D

Geçmiş olsun kral.
Sağ olasın kardeşim, nerelerdesin nasılsın :)

Şimdi böyle bir konunun altında duyar kasmak istemiyorum ama başka başlıklarda en ufak küfür kısaltması yazınca direk uyarı yiyoruz burda adam kocaman göt göt yazıyor düzenleme bile yapılmıyor. Ha bana kalsa bu tarz günlük küfür tarzı kelimelerin birine karşı kullanılmadıkça yasak olmaması gerekir. Ama yasak olacaksa da herkese yasak olmalı çifte standart olmamalı. Geçen Dursunun mottosuyla ilgili başlığa senin mottonu s... yazmıştım benim mesajım düzenlenmiş ama onun altında bunun benzeri bir sürü mesaj vardı ama hiç biri düzenlenmemişti.
Bende Galatasarayın Futbolcularına veya Yönetimine küfür ederken kurallara gereği uyarı veya düzenlenme alıyorum, böyle konularda kişilere değilde, böyle günlük olaylar olduğundan dolayı ve abartılı küfür olmadığından dolayı düzenlenmemiştir.
Ama tabi bende limiti aşınca, banada uyarılar falan her üyeye gibi geliyor :)

Ekli dosyayı görüntüle 22831
Selamın Aleyküm Arkadaşlar

geçen cumartesi AVMye gittik ve bende dedim ki, şu masaj koltuğuna oturup bir rahatca masaj yaptıralım. Meğersem namussuzların dertleri başkaymış..
İlk önce her şey güzeldi, masajı iyi yapıyordu, ama sonra fark ettim ki götüme doğru gitmeyi başladı ve dahada derine gidiyordu. Bende bir anda korkup ayağa fırladım ve bu masaj koltuğu yapan firmayı şikayet edeceğim.
Götümüzü zor kurtardık.. Arkadaşlar bu koltuklardan uzak durun, milleti masaj diye kandırıp affedersiniz arkadan veriyorlar​
bu masaj koltuğu sana bunu yaşattı sen hiçbir şey yapmadan oradan öylece ayrıldın mı?Dövmedinmi hocam koltuğu?

bu masaj koltuğu sana bunu yaşattı sen hiçbir şey yapmadan oradan öylece ayrıldın mı?Dövmedinmi hocam koltuğu?
O anda aile ile olunca pekte olay çıkarmak istemedim.. Ama bugün olayı Koltuk Firmasına anlatınca telefonu yüzüme kapattıklarından dolayı, yarın o koltuğu yerinden sökeceğim

Geri
Üst Alt