Maske Kimsin Sen? | Fox TV

Onur Bakır

LGBTQ+++
Hocaların Hocası
maske2.jpg

Kendi alanlarında ünlü isimler, farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini sahnede ve sahne dışında gizli tutarak kendi sesiyle ikili ya da üçlü düellolar şeklinde birbirleriyle yarışarak şarkı söylüyor. Jüri üyeleriyle birlikte ekran başındaki izleyiciler ve gizlilik sözleşmesi imzalanan stüdyodaki seyirciler, yarışmacı için hazırlanan videoda verilen 3 doğru 1 yanlış olan ipucu paketi ve jüri üyelerinden sadece birinin soracağı soruya yarışmacının sesi bozularak vereceği cevap ile onun kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Düellolar sonunda gösterdiği performansla stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacı önce potaya kalıyor. Son olarak potaya kalan yarışmacılar arasında yeniden yapılan oylama sonucu en az oyu alan yarışmacı, maskesini çıkarıp bu sefer şarkısını maskesiz bir şekilde söyleyerek yarışmaya veda ediyor.

MASKE KİMSİN SEN JÜRİSİ VE SUNUCUSU

Masumlar Apartmanı adlı dizide sevilerek takip edilen Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yapacak.

Dedektif olacak jüri ise; Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy olacak. “Maske Kimsin Sen?” yarışması, 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar, ardından her pazar FOX TV'de yayımlanacak.

ulan bunu da mi caktiniz be

2-3 yildir almanyada yayinlaniyor bu

Almanya ve Amerika'da bayağı izleniliyor sanırım.

Amerikan versiyonunu bir iki kere izlemiştim ilk göz ağrım Nicole Scherzinger yüzünden.

Yaptığınız yapacağınız programa da hay neyse ki tv mv kullanmıyorum sattım kurtuldum

Fox TV d haberler dışında bir tane bile izlenir düzgün program yok nekadar saçma nekadar mal iş varsa ona para yatiriyorlar

Ne diye bok atilmis yine bilmiyorum ama Almanya ve Amerika'da cok tutuluyor. Ona bakarsan Almanlar da USA'dan caldigi format cok seviliyor ve tutuluyor. Gayet de zevkli. Bir bakmissin maskenin altinda yaz dostum söyleyen Arda Turan cikabiliyor.

Kostümler biraz vasat gibi daha iyi olabilir

Ekside basligini gorunce covid ile alakali sandim. Dün tesadufen fox tv acinca gordum. Oldukca eglenceliydi

Geri
Üst Alt