Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya takımın o gün kötü oynamasında bunun hiç bi alakası yok, takım o gün ısırarak oynasaydı taraftarın gözü görmezdi bile bunu.
Hocam tribündeki 50bin adamı kontrol edemezsin ama sahaya çıkan 11 kişinin bunu kontrol etmesi daha kolay değil mi ? onu diyorum işte o gün sahadakiler sadece işini yapsaydı taraftarın odağı da kaymazdı bu kadar.nereye görmez ya
kerem bile gaza geldi ve takimin modunu düsürdü
muslera umarim bu oyunlara gelmez
zamaninda arda da böyle mactan önce fbli topcularla kavga edip takikin modunu düsürüyordu
akil ve zeka malesef satin alinamayan bir sey
yine buna benzer seyler yasanacaktir malesef
Hocam tribündeki 50bin adamı kontrol edemezsin ama sahaya çıkan 11 kişinin bunu kontrol etmesi daha kolay değil mi ? onu diyorum işte o gün sahadakiler sadece işini yapsaydı taraftarın odağı da kaymazdı bu kadar.
Hoca da hocalık yapsın uyarıyı geçsin, bunların tek planı odur zaten...bir tek muslera kaldi gibi bu oyunlara gelecek takimda
yunus zaten oynamiyor
umarim ayni seyler yasanmaz yine
fbnin tek sansi bu cünkü
bizim az biraz iyi oynadigimiz maci fb hicbir zaman kazanamaz su ortamda
Hoca da hocalık yapsın uyarıyı geçsin, bunların tek planı odur zaten...
Hass.. çok kötü ya . Mhy için bile kötü bı durumdövme yaptirmak isterken, tedavi edilmesi epey zor bir virüs kapmis diyorlar
benim en büyük korkularimdan biridir lan bu dövme yaptirirken hastalik kapmak
türkiye nüfusunun %90da dövme var mesela
ben hayatta yaptiramam bunu
bu cesaret bende yok
bi de dövmeli insanlar bana cok itici geliyor
almanyada bile bu kadar yaygin degil bu
türkiyede niye bu kadar yayginlasti anlam veremiyorum