Mata Resmen Manchester United'da!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Pda5FANtsyE[/media]

Manchester'ın sorunu hocada..

Hem hocada hem oyuncularda.

Ferdinand, Cleverley, Valencia, Young ve Evra gibiler çok berbat oynuyorlar bu sezon. Kagawa bir türlü iyi performans sergileyemedi. Sorun daha dogrusu orta saha'da, Sneijder gibi adamlari yok onlarin (zaten onun için Mata'yi aldilar).

Orta saha'da sadece Carrick iyi oynuyor ve o yaşlandi.

de bruyne ve mata gitti

bizim maça kadar hazard ve willian da sakatlandı mı tamamdır

Çeptalk

Manchester'ın sorunu hocada..

Oyuncularda da sorun var. Carrick olmadiginda orta sahayi kontrol edemiyorlar.

Mata iyi transfer, Kagawa/Valencia/Nani-Rooney-Mata seklinde oynarlar. Ama bu üçlünün arkasına daha sağlam biri lazim, ben Cabaye hamlesi beklerdim. Cabaye-Fellaini/Carrick orta sahayi oldukça kuvvetlendirirdi.

N5

İyi oyuncu da Man.United'ın o pozisyonda yeterince oyuncusu yok muydu nasıl oynayacak hepsi aynı anda? 2 kanat RVP-Rooney-Mata dediğinde zaten merkeze 1 oyuncu kalıyor ki yetmez. Üstelik Fellaini'yi kullanamaz o merkezde eğer bu diğer oyuncuları oynatcaksa. Üstüne Kagawa gibi bir oyuncunun yedekte oturacağı da kesinleşiyor. Şu transfer yerine Carrick'in olduğu yere daha dinamik bir oyuncu alsalardı daha iyi değil miydi? Vidal tarzı mesela.

Mata kanat olarak oynayabiliyor.

-Mata-----Rooney-----Januzaj-

----------Van Persie----------

Valencia, Nani, Young falan as oynayacak kapasite de degiller bence.

Bu 4'lü cok iyi olur. Carrick'in yanina Cabaye, Vidal tarzi bi oyuncu da cok iyi olurdu ama haklisin.

Manchester United ‏@ManUtd3 dk.

Juan Mata has arrived at the Aon Training Complex to begin his medical. #mufcmata

Be073ehIAAA_9rh.jpg

Özil ı alsalardi diyorsunuzda ferguson bile devreye girmiş realden mesut ayrilirken mesutun menajer babası illa arsenal demiş.

United taraftarı olarak bu transfere sevindim takım düzelsinde nasıl düzeliyorsa düzelsin.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt