# Mateo Musacchio

Mehmet Ocak

10 Numara!
Villarreal-%E2%80%93-Mateo-Musacchio.jpg

Mateo Pablo Musacchio

Doğum Tarihi: 26.08.1990

Doğum Yeri: Rosario , Arjantin

Boyu: 182 cm

Kilosu: 73

Pozisyon: Defans göbek

Oynadığı Takım: Villareal ( Ispyanya )

The 24-year-old has played 26 top flight matches so far this season, and scored one goal this season against Barcelona. The Argentinian, who is currently in great form, has been a key figure for Villareal, as they sit seventh and will qualify for the Europa League if they are able to carry on their good form.

Musacchio is highly rated because of his South American play-style, he has the ability to carry the ball out of defence and link up with his midfielders. In addition to that he’s also very athletic and has an intuitive ability in winning back the ball, as he averages 3.5 interceptions every game.

Dün kendi kalesine attığı gol hayli gülünçtü.

Villareal başkanı serbest kalma bedelini öden alır dedi,bilmek istemezsiniz.Çok iyi stoper, bu adamı istemeyenleri anlamadım açıkçası bir iki sene içerisinde çok daha büyük bir takımda oynayacaktır.

Fena oyuncu degil ama boyu kisa.Bize soyle .1.90'a yakin hava kontrolunu saglicak bi defans lazim.

Adami izlemeden nasil yorum yapiyorsunuz merak ediyorum acikcasi. Adam tam aradigimiz kan ama size gore 35 yasindaki Terry veyahut 37 yasindaki Ferdinand'i transfer edelim...para yedirmeyi cok seviyorsunuz ondan.

Musacchio oyuna top sokabilecek modern bir oyuncu ama fizik olarakta rakipine yenilmez, hava toplarinda gayet basarili buluyorum ve lider bir oyuncu.

Sözleşmesi bitmiyor muydu bu arkadaşın? Forumda bikaç kere adını zikrettiğim birisidir, getirebilmek başarı olur kanımca.

Pas

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Banko oynayacak oyuncularımızdan Semih zaten bir stopere göre kısa ve hava toplarında başarısız. En azından yanına hava toplarını domine edecek bir oyuncu lazım.

Geri
Üst Alt