Mateu Alemany: “Almada’nın ayrılması ihtimal dışı”

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Atletico Madrid’den Almada için net mesaj

Atletico Madrid’de transfer çalışmaları sürerken, kulüp yönetiminden Thiago Almada hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. Atletico Madrid Futbol Direktörü Mateu Alemany, Arjantinli futbolcunun takımdan ayrılma ihtimaline kesin bir dille kapıyı kapattı.

Alemany, “Almada’nın ayrılığı tamamen gündem dışı” ifadelerini kullanarak oyuncunun bu transfer döneminde Atletico Madrid kadrosunda kalacağını net şekilde vurguladı. Transfer döneminin bitimine 10 gün kaldığını hatırlatan tecrübeli yönetici, takıma takviye ihtimali üzerinde dururken, Almada konusunda herhangi bir belirsizlik olmadığının altını çizdi.

Bu açıklamayla birlikte Almada’nın ismiyle ilgili çıkan ayrılık iddiaları da şimdilik rafa kalkmış oldu.

Bir iki haber uydurun, taraftari bir kac gün sakinlestirin modunda devam ediyor yönetim. Puan kaybi olursa, en gec yarin sabah baya tanidik bir oyuncu icin teklif yaptik diye haber gelir pavali köpekin birinden

Alın mabadınıza sokun sanki sabah akşam bunu düşünüyorduk. Tek bir düşüncemiz var dursun özbek istifa

Belliydi zaten ya. Onların taraftarları da tepkili transfer yok diye, bir de kiralayacaklarmış falan. Hiç bir düzgün kaynak yazmadı, kendi kendimize yazdığımızla kaldık yine.

bu Galatasaray muhabirleri kadar yalancısı yok yemin ediyorum kayserispor kasımpaşa muhabileri bile bu adilerden daha sağlamdır.

u23 olmaması ve kiralık+ opsiyonlu vermeyecekleri için mantıklı gözükmeyen bir durumdu. BCT daha öğlen görüşmeler olumlu demişti. 10 no için bence ya Samardzic yada Luka Sucic gündemdedir. Bana transfer yapmayacaklar gibi geliyor o da ayrı bir konu.

Galatasaray muhabirlerinden çıkan isimlere güvenmeyin. Çoğu sırf tataftari uyutmak için uydurulan isimler.

gene gitmişiz durağan tip bulmuşuz inş vermezler bize lemina tipi ısıracak adam lazım

Bunu kim secmis kim begenmis hayretler icindeyim, bize ne gibi artisi olacak bu elemanin? Kalsin bir zahmet.

Geri
Üst Alt