Matheus Doria Macedo Marsilya'da!

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
Doria imzayı attı!

Galatasaray'ın stoper arayışları sonucunda görüşmelerde bulunduğu Brezilyalı stoper Doria Fransa'nın yolunu tuttu.

985738_620x310.jpg

Ligue 1'de yeni teknik direktörü Marcelo Bielsa ile birlikte şampiyonluğu hedefleyen Marsilya'nın, 19 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağladığı kaydedildi.

Marsilya'nın transfer için kasasından 10 milyon euro çıkaracağı ve oyuncunun da yıllık 1 milyon euroluk bir ücret alacağı kaydedildi.

Uzun süre bir stoper takviyesi için girişimlerde bulunan Galatasaray, River Plate'den Balanta ile birlikte Doria için Brezilya'da girişimler yapmıştı.

Habertürk

tabi yok adamlarda yabancı kuralı alırlar genç yetenekleri

Önceliğimizin bek ve hücum hattı olduğu şu dönemde 10 milyonu sayıp da stopere adam alamazdık kolay kolay, sağlık olsun. Yeni finansal kriterleri de unutmamak lazım.

Kendini gösterirse 1-2 sene sonra David Luiz'in yanına gider.

Bildigniz gibi Bielsa gecen gün Aciklama yapmisti "Doria istemedim, Yönetim transfer etmis, böyle bir Tip Stoper takimda istemiyorum" demis. ....

....Bielsa iki mactir Doriayi Kadroya almiyor. :D

Bildigniz gibi Bielsa gecen gün Aciklama yapmisti "Doria istemedim, Yönetim transfer etmis, böyle bir Tip Stoper takimda istemiyorum" demis. ....

....Bielsa iki mactir Doriayi Kadroya almiyor. :D

Bu deliyi bu yüzden bize istiyordum... Adam hic bir tane panik transferini kabul etmezdi... Bizde transferlerin yüzde 70% bu sekilde gelisiyor diye düsünüyorum.

:D

Adam bir Sag bek Stoper olarak oynatiyor bugün, sirf Doria oynamasin diye. :D Ilginc bir Adam gercekten...

Bu deliyi bu yüzden bize istiyordum... Adam hic bir tane panik transferini kabul etmezdi... Bizde transferlerin yüzde 70% bu sekilde gelisiyor diye düsünüyorum.

kabul etmezdi diye bir şey yok hocam. bak doria yı da istememiş ama almışlar. bizimkiler kafalarına göre kaos transferi yapardı paralar boşa giderdi oynatmazdı. yabancı hakkını kullanamadıktan sonra kadroya almaması pek bir şey ifade etmiyor :hmmm:

Lan Doria'yı kim istemez be. Sen normalde değeri 14 m euro olan adamı 5 m euro'ya alıyorsun hem de değil ilk 11'e , yedeklere bile almıyorsun.. FT gittikten sonra Bielsa'yı önerdiğimde yok deli hoca yok psiko falan diyorlardı şimdi görüyoruz adamı :)

Adam Alman olmamasına rağmen müthiş bir disiplini var. Antrenmanlara 2 dakika geç gelen oyuncuya extra idman verdiriyormuş. Ama kurduğu takımları müthiş. Hem kondisyon olarak hem de taktiksel olarak.

Bize gelmesini isterdim.

kabul etmezdi diye bir şey yok hocam. bak doria yı da istememiş ama almışlar. bizimkiler kafalarına göre kaos transferi yapardı paralar boşa giderdi oynatmazdı. yabancı hakkını kullanamadıktan sonra kadroya almaması pek bir şey ifade etmiyor :hmmm:

Hic degilse neyin ne oldugunu herkez daha iyi anlardi. Su olmadi, bu olmadi diyip yönetim sonra kafasina göre transfer yapiyor. Kaos icinde, daha fazla kaos yaratmamak adina teknik adamlar susuyor. Bu adam bu konuda öyle degil iste, herif tam bir yam yam bence o yüzdende pek basarili olamiyor. Ama adam belirli seylerin damarina basardi bu Ülkede.

Biz mesela genc futbolcu alacaktik, Prandelli öyle istiyordu. Son anda Pandev ile Cemal´e razi kaldi adam. Bielsa olsaydi iste cikip bunlari kadroya bile almazdi.

Iyiki bu deli Bielsa bize gelmemis, Turkiye deki yonetim/futbol anlayisina cok zit birisidir, 2 ay icinde kovulur veya kendi cekip giderdi.

Son düzenleme:
Bielsa Türkiye'de efsane olurdu.

Yönetim'leri kovardı bence. :D

Geri
Üst Alt