mathias oyewusi

Burak Karaduman

Büyük Kaptan

zalgirisin forveti 16 maçta 11 gol 4 asisti var, tipi boyu yaşı uyruğu gift orbana benziyor. Videosunu dahi izlemedim buraya bırakıyorum ilk maç sonrası buraya yazarız, fuleli calımlarıyla apo'yu yere düşürecektir şüphesiz. (bardakcıyı severim bu arada)

Bu kadar iyiyse alalım, zalgrise atsın abi

bitiriciliği olmayan Zaha
anadolu takımı olsam kesin alırdım

eyüp baskanı alır bunu

Agir cop. Bizden baska hicbir takim 50 metre bosluk birakmaz. Bombos hem deplasmanda hem burda golleri atamadi saolsun.

Çok iş yapar.Konya’nın tarlayı satıp alması lazım

ligimize renk katar yok mu akıllı bir anadolu takımı alsın şunu

bu adamı forvet değil kanada koymak lazım deli gibi top taşır Türk takımları hala almamış

Adamda öyle bir hız var ki topa vurmadan kalenin içine topla girerek bile 8-10 gol atar kontra oynayan bi takımda

Bende bizim macta korktum bundan ama orta sahayi iyi kapatsaydik o 2 pozisyonada giremezdi ve Vilnius pozisyonsuz maci bitirirdi. Torreira, Demirbay ve olasi Fred/Paredes transferlerinde bu takim geberse bizim orta cizgiyi gecemez

anadolu takımlarına alıp koyacaksın ya da pttye double double yapabilir alt ligde manyak hızlı eleman

Yalnız herif vasat futbolculara karşı şov yapıyor sadece hızı da yok, çalım atıp boş tarafa oyun da yönlendiriyor.
Şöyle sınırsız hakkimızın olduğu bir ligde al takıma koy oyuncusu. Bilinen yaşı neredeyse 25 gerçi nwakayeme 28 yaşına kadar Romanya-İsrail falan takılıyordu.
250 bine alıp tam kiralık vermedik oyuncu. Kerizini bulup bir şekilde 1 milyon kazandırabilir.

Süper Lig'de aklını alırlar ama 1.Lig'de iş yapar.

Forveti olmayan Anadolu takımları bi bakın bunun şartlarına derim.Coşturur, eğlendirir, hakkını verir.

Geri
Üst Alt