Mathias Ross İçin Sakatlık Açıklaması Geldi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1668003672583.png

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ofspor ile oynanan maçta sakatlanan Mathias Ross'un sakatlığına dair bir açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılıların açıklamasında Ross'ta ileri derece iç yan bağ hasarı ve ön çapraz bağda gerilme tespit edildiği belirtildi.

İşte Galatasaray'ın açıklaması:

"Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda dün Yeşilyurt D.Ç Ofspor ile oynanan maçta darbeye bağlı olarak sağ dizinde esneme meydana gelen ve bugün yapılan MR tetkiklerinde ileri derece iç yan bağ hasarı ve ön çapraz bağda gerilme tespit edilen futbolcumuz Mathias Ross'un tedavisine başlanmıştır."

Dubois'in kademeye girdiği pozisyonda tehlikeliydi o da ciddi sakatlık yaşayabilirdi

Kıçı kırık Ofspor maçının faturasına bak arkadaş. Geçmiş olsun. Genç en azından, daha kısa sürede atlatıp rehabilite olur umarım.

3. Lig kasaplarini alırsan kupaya olacağı bu işte !

Sakatlık kendi hatası diğer başlıkta da zaten söylemiştim çapraz ve yan bağ sakatlığı Çıkacağını.
Topa çok dengesiz ve haddinden fazla ihtiyatsız yaklaştı oyuncu da hamle yapınca dengesi bozuldu bu tür sakatlıkları en çok yaşayan oyuncularımızdan biri Emre akbabadır mesela.

Futbolcu her zaman önce kendisini korumayı bilmeli misal Selçuk inan hiçbir zaman ciddi bir sakatlığı olmamıştır.

Çapraz bağın tamamen kopmaması oldukça iyi haber iç yan bağ sakatlıkları nispeten daha hızlı iyileşir genç oyuncu olması nedeniyle beklendiğinden daha kısa sürede dönebilir ama iki ay gibi bir süre vermeliyiz oyuncuya iyice iyileşmesi için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

verilen sakil pas ve öküz bir rakip yüzünden boş yere sakatlandı

Sakatlık kendi hatası diğer başlıkta da zaten söylemiştim çapraz ve yan bağ sakatlığı Çıkacağını.
Topa çok dengesiz ve haddinden fazla ihtiyatsız yaklaştı oyuncu da hamle yapınca dengesi bozuldu bu tür sakatlıkları en çok yaşayan oyuncularımızdan biri Emre akbabadır mesela.

Futbolcu her zaman önce kendisini korumayı bilmeli misal Selçuk inan hiçbir zaman ciddi bir sakatlığı olmamıştır.

Çapraz bağın tamamen kopmaması oldukça iyi haber iç yan bağ sakatlıkları nispeten daha hızlı iyileşir genç oyuncu olması nedeniyle beklendiğinden daha kısa sürede dönebilir ama iki ay gibi bir süre vermeliyiz oyuncuya iyice iyileşmesi için

o zaman DK arası işimize yarayacak gibi doktorcum

Aynisi birebir benim basima kaldi. Gerçi biz, diz dönmesi diyorduk 😁
1 aya hazir olur

Ross daha kontrollü olabilirdi o kısma lafım yok ama adam alamayacağı topa bile isteye ayak uzattı burada kendi de sakatlanabilirdi..Alt ligdekiler kupa maçında sanki son maciymis gibi oynuyor benim kızdığım nokta bu

Öncesinde üstüste kısa yavaş atılan paslar oldu, rakibi de iştahlandırdı kaparım diye

Allahtan yirtilmadi. Yirtilsaydi herifin kariyeri 2-3 sene geriye atilirdi.

Galatasaray ikinci başkanı Metin Öztürk, Mathias Ross'un sakatlığı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Geri
Üst Alt