Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.233
- 6.856
- 2.323
Topçu çalışmalarrda varmı bu evlat? Yoksa kendi halindemi takılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk geldiği zamana göre fizik artmış
pasaport eksiği varEminden ne eksiği var acaba da oynatilmiyor ,Nelson yerine adam alıyoruz ama süre vermiyoruz
Seneye yabancı kuralı böyle devam edecekse elimizde Kaan Ayhan da varken Kaan Ayhan oynar. O yüzden bir ihtimal kiraya verilebilir bir sene.Bu çocukta ptansiyel en az Nelson kadar var. Ben açıkçası ilerde hakkında çok başka konuşuruz diye düşünüyorum. Biraz süre alması ve tecrübe kazanması gerekiyor. Geriden oyun kurma konusunda gayet iyi bu çocuk. Hava hakimiyeti çok iyi. Nelsonun ilk geldiği zamana benziyor. Potansiyeli ortaya çıkarsa Nelson gittikten sonra yerini doldurmaktan ziyade üzerine çıkabilir. Baya izledim bu çocuğu Nelsonla kiyasladim. Kendi görüşüm böyle. Bakalım görcez. Umarım bir gün bu mesajı iyi şekilde alintilarim
Yabancı kuralı kalkar diye düşünüyorum. Yavaş yavaş ısınıp kadroya girebilir. Bakalım görcez.Seneye yabancı kuralı böyle devam edecekse elimizde Kaan Ayhan da varken Kaan Ayhan oynar. O yüzden bir ihtimal kiraya verilebilir bir sene.