Mathieu Valbuena Resmen Fenerbahçe'de!

Kaliteli bir oyuncu mutlaka fark yaratır ve katkı sağlar mesela bizim Selçuk yerine olsa kötümü olurdu ama 33 yaşındaki bir oyuncuya 3 yıllık sözleşme yapıp üstünde 12 M para yatirirsan bu enayilikten başka birşey değildir ve Valbuena bunlara değmez. En fazla 1 sezon oynar sonra parasını almaya bakar.

Hani İbra filan olsa yıllık 4 filan gözden çıkarılir ama bu bildiğin kazık olmuş.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağol kardeşim hoşbulduk her yaz takılırım seviyorum bu forumu ve burada okuduklarımı sevdalısı olduğumuz renklere gönül vermiş insanlarla fikir alışverişinde bulunma şansı oluyor ultraslan forumu pek beni saran bir yer değil
Sucuk tayfa burda pek sevilmez doğru yere geldin

TapaTalK

Çok kotu bir transfer. Bu şartlarda biz almis olsak bu adamı saydırirdi herkes. 33 yaşında bir adama 15 milyon Euro yatirmis. Valbuena fiziki olarak da bu ligde iş yapacağını zannetmiyorum iş yapsa bile 1 seneden sonra ayaklar gider

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam sabri , sözleşmen uzatılmayacak diye bu kadar agresif olma seni hedefi tutturamamandan tanıdım :) tıpkı ortaların gibisin

1561b3c63565038b319f79887165d1c3.gif

Hayırsız olsun,umarım fayda vermez parasını yiyip oturur fenevin.

EDİT : Ulan turşular transfer yapın elin transferini takıp ediyoruz :atess:

Son düzenleme:
Çok doğru ve yerinde bir transfer. Yaşı o kadar önemli değil. Drogba da bize o yaşlarda gelmişti ve 1.5 senede fena işler yapmamıştı. Ayrıca kendine bakan adam 40'ına kadar oynar.

Geri
Üst Alt