Matija Nastasić

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şükrü Erden

Baba Gündüz
20 gazete haber, karikatür, köşe yazısı ve fotoğraflarının TV, radyo ve internet haber sitelerinde kaynak dahi gösterilmeden kullanılmasına dur demek için bir araya geldi.

Lig TV, DHA Maraton, Akşam, Bugün, Cumhuriyet, Fanatik, Fotomaç, Güneş, Habertürk, Hürriyet, Hurriyet Daily News, Milliyet, Posta, Radikal, Sabah, Star, Takvim, Today's Zaman, Türkiye, Vatan, Yeni Şafak ve Zaman gazete ve haber siteleri 1 Ekim 2012'den itibaren, haber/resim vs... gibi bilgilerinin sitelerinin dışına çıkarılmasına, kopyalanmasına, forumlarda konu olarak açılmasına kaynak gösterilse bile yasak getirmiştir.

Buna göre; bu 20 gazetenin haberlerinin forumumuzda açılması, kopyalanıp yazılarının-resimlerinin vs... paylaşılması kesinlikle yasaktır. Bu kapsamda DİGİTÜRK'e ait görüntüler, videolar, resimler ve haberleri paylaşmak da kesinlikle yasaktır.

€€€€€€€

Keşke olsa ama çok zor be.

Stopere 15 Milyon Euro para vermez bizimkiler.

Yalnız isimler doğru ise (Nastasic-21, Doria-19) Mancini sanırım defansa da genç bir oyuncu aldıracak.

Gönül ister tabi bu adamları alalım, Shaqiri gibi adamları da alalım ve takım sınıf atlasın ama zor işler bunlar.

yazın Nastasic+Balotelli gelsin başka transfere gerek yok zaten çok mu şey istiyorum :D :D

Keşke olsa ama çok zor be.

Stopere 15 Milyon Euro para vermez bizimkiler.

Yalnız isimler doğru ise (Nastasic-21, Doria-19) Mancini sanırım defansa da genç bir oyuncu aldıracak.

Gönül ister tabi bu adamları alalım, Shaqiri gibi adamları da alalım ve takım sınıf atlasın ama zor işler bunlar.

zaten doria gibi defans alindimi ve drogba giderse eger bi forvet gelecek yillara transfer bile gerekmez.

cok güzel oldu kadro bence.

benzerini ben yazdim ayni anda ayni düsünce olustu :D

Şu 2 transfer olsun (muhtemelen en az 35-40 Milyon Euro harcamak şart tabi) takım en az 3-4 sene yabancı aramaz daha.

Yerli olarak da Hakan Çalhanoğlu ve Tarık Çamdal'ı alırsak tutulmaz bu takım.

Selçuk, Melo ve Burak gibi oyuncular 30 civarı artık. En fazla 2-3 sene daha buna yakın oynarlar.

Ve hatta Melo'nun kariyer zirvesi bu sezon diye düşünüyorum. Selçuk ise 2012'de yaptı o zirveyi. Burak ise geçen sene.

Bu isimlere alternatif olabilecek isimler de artık yavaş yavaş 1-2 sene içinde takıma kazandırılmalı.

M.City bence Nastasic'i bonservisi ile asla bırakmaz ama 2 seneliğine kiralayabilir bize.

Balotelli ise 20 Milyon Euro'dan aşağı etmez ama değer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt