Matteo Darmian

Sinan Ünsal

Kırmızı Üye
MATTEO DARMIAN

75.png

s_54906_416_2013_09_24_1.jpg

Doğum tarihi:2 Ara 1989 in Legnano
75.png

Uyruğu:
75.png
Italya

Boyu:1,82 m

Bu tarihden beri takımda:5 Tem 2012

Sözleşme bitiş tarihi::30.06.2017

Güncel kulüp:FC Turin (Torino)

Mevki:Sağ Bek

Güncel Milli oyuncu:
75.png
Italya

Piyasa değeri: 8,00 milyon €

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arada 5 milyon Euro fark var

İtalya'daki haberlere göre Galatasaray ile Torino Darmian için görüşmelere başladı. 23 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın 7 milyon Euro teklif ettiği fakat buna karşılık Torino'nun 12 milyon Euro'dan kapıyı açtığı iddia edildi.

1279788.jpg

İtalya'nın Dünya Kupası'ndaki grup sürecindeki 3 maçta da ilk 11 başlayan Darmian, İngiltere maçında sağ bek, Kosta Rika maçında sol bek ve Uruguay maçında da orta sahanın sağında oynamıştı.

1279787.jpg

Torino'da iyi bir sezon geçirdi, sanırım 3-5-2 sağ kanadında falan oynuyor.

Gereksiz. Kanatlarda Olcan-Bruma'nın oynayacagı aşikar. Yedekleride Amrabat ile Aydın olur. Yabancı hakkı komple bir santrafor icin harcanmalı.

Gereksiz. Kanatlarda Olcan-Bruma'nın oynayacagı aşikar. Yedekleride Amrabat ile Aydın olur. Yabancı hakkı komple bir santrafor icin harcanmalı.

Adam sağ bek olduğu için dediğiniz karşılaştırma doğru değil. Çok nadir sağ kanatta oynar.

Sağ bek eksikliğimizde bence iyi olur alınması.

Aslinda bir yandan yabanci sinirinda tam aradigimiz futbolcu, joker, sag bek, sol bek, orta saha, hatta stoper olarak baslamis zaten, cift yonlu oynayabiliyor, hucumda etkili. Hem de daha 24 yasinda. Boyle her pozisyonda kullanabilecegin bir oyuncun olunca +3'ten de daha fazla faydalanabilirsin. +3'u mac esnasinda kullanabilmek icin ya 2 degisiklik birden yapmamiz lazim, ya da cikardigimiz yabanci oyuncunun yerine birisini kaydirip sahada bazi futbolcularin yerini degistirebilmemiz lazim. Birden fazla pozisyonda rahatca oynayan futbolcular cok avantajli olur o yuzden.

Cok isterim gelmesini ama bize ucuza vermezler gibi geliyor.

sağ beke hamiti monte etmeliyiz veyselle ikisi gayet güzel götürürlerd gereksiz olur darmian

Adam sağ bek olduğu için dediğiniz karşılaştırma doğru değil. Çok nadir sağ kanatta oynar.

Sağ bek eksikliğimizde bence iyi olur alınması.

Hımm kanat zannettim bir an ama kaliteli genç bir sağ bek olsa, İtalyan devleri kapar zaten. Yani bu tür transferler hic icime sinmiyor. Özetle kaliteli genc bir italyanın süper ligde ne isi var yahu,

Aslinda bir yandan yabanci sinirinda tam aradigimiz futbolcu, joker, sag bek, sol bek, orta saha, hatta stoper olarak baslamis zaten, cift yonlu oynayabiliyor, hucumda etkili. Hem de daha 24 yasinda. Boyle her pozisyonda kullanabilecegin bir oyuncun olunca +3'ten de daha fazla faydalanabilirsin. +3'u mac esnasinda kullanabilmek icin ya 2 degisiklik birden yapmamiz lazim, ya da cikardigimiz yabanci oyuncunun yerine birisini kaydirip sahada bazi futbolcularin yerini degistirebilmemiz lazim. Birden fazla pozisyonda rahatca oynayan futbolcular cok avantajli olur o yuzden.

Cok isterim gelmesini ama bize ucuza vermezler gibi geliyor.

Aynen sizin gibi düşünüyorum. +3 kuralı olduğu için çok yönlü yabancılarla bunu değerlendirmeliyiz.

Bunun forvet, forvet arkası, kanat versiyonu ise Giovinco.

Giovinco ve Darmian bizim için süper iki transfer olur bence.

Eğer Tarik 6 milyon euro ediyorsa, Darmian 50 milyon euro da eder. Sinirlama olmasaydi, cok iyi olurdu.

Baya hoşuma gitti geçen videolarını izledim . İtalya Milli takımında falan .

Tabi Yanıltıcı olma ihtimalide yüksek

Begenmedim ben bu adamı dünya kupasında.

N5

nerde boş topçu onu alıcaz haberi çıkıyor asp..Allah,alcanda bunu nerde oynatıcan bu yabancı sınırı&bekte sürüyle oynıcak topçu varken,

FM etkisi sanırım. 21-22 yaşını geçmiş her futbolcu benim gözümde "yaşlı" sınıfına giriyor. :D

Barcelona ciddi olarak ilgileniyormus, ocak 2016 da transfer edilir buyuk ihtimal. Bonservisi de 10 milyon euro falanmis.

Bu arada bu oglan Ermeni uyruklu galiba.

Geri
Üst Alt