- 3 Temmuz 2012
- 139.187
- 87.708
- 5.338
gardiye para lazımdırNiye görüşüyoruz ozaman. Alper admini kiniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gardiye para lazımdırNiye görüşüyoruz ozaman. Alper admini kiniyorum
Büyük hata olur. Kendisini alacağımızı da hiç sanmıyorum. Mamadou Sangare'yi almalıyız Lens'ten.Galatasaray, Fofana’ya 30 milyon Euro’yu aşan teklif ve yıllık 5 milyon Euro maaşla 4 yıllık sözleşme sundu. (Calciomercato)
Evet iyi oyuncu, o olabilir baska biri de olabilir zaten 30 milyonluk bir orta saha kesin alacagiz bencede.Büyük hata olur. Kendisini alacağımızı da hiç sanmıyorum. Mamadou Sangare'yi almalıyız Lens'ten.
Evet ama bu oyuncu düşüşte olan bir oyuncu olmamalı bir de Hakan'ın da gelme ihtimaline baktığımızda 22-25 yaşları arasında olmalı mümkünse.Evet iyi oyuncu, o olabilir baska biri de olabilir zaten 30 milyonluk bir orta saha kesin alacagiz bencede.
Nottinghamdan İbrahim Sangare cuk oturur bize.Büyük hata olur. Kendisini alacağımızı da hiç sanmıyorum. Mamadou Sangare'yi almalıyız Lens'ten.
Onun da yaşı var bizim orta sahayı gençleştirmemiz lazım.Nottinghamdan İbrahim Sangare cuk oturur bize.