# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mauro Formica

Bu sefer de Kaka'ya benzetmişler, neyse ki ön libero yazmamışlar.

Belli oldu. Yeni Pires'imiz Formica. Hayirli ugurlu olsun. Onumuzdeki 10 yil icinde hep transfer ederiz artik.

GELECEĞİN MARADONA'SI OLARAK GÖSTERİLİYOR

Arjantin futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yetenekler arasında gösterilen 22 yaşındaki Mauro Formica, daha önce Galatasaray ile anlaştığını açıklamış ve transferi için kulüplerin el sıkışmasını beklediğini söylemişti. Orta sahada hücuma dönük görev yapan oyuncu, tekniği, oyun zekası ve akıl dolu golleri ile tanınıyor.

Carrusca geldi aklıma :)

Ah bu basının abartmaları...

Bıktık yahu bıktık !

ARjantinde butun veletler maradona brezilyada pele türkiyede Şükür Fransada zidane böyle uzanıp gidiyor işte:D

elde kaldı formica hadi bunuda kaptıralım :D

Bu cocuk daha yasiyormu yahu?

Gelse ne olur ki? Tek başına ne etki yaratacak? Kadromuzun % 60'ının yenilenmesi gerekiyor.

Ne formİkaymis be kardesİm. Yok bu cocuk bam 3lÜsÜnÜ kesemez kİmsenİn gÜcÜ yetmez:))

bizim yonetm bize nerde yeteneksiz alemci terbiyesiz disiplinsiz futbolcu onlari aliyorlar, bizim taraftarda onlari izliyorlar,

formica gibi ofansif teknigi yerinde oyuncuyu getirmek onlarin vizyonuna girmez, cunku onlar sarplari ayhanlari baltalari gokhan zanlari izlemeyi daha keyifli buluyorlar,

hele ki bu takimin hocasi, ulkesi romanya için isbirligi yapiyorsa, nedensiz bir sekilde misimovici cope atiyorsa , FORMICA BIGLIA GIBI adamlari beklemek aptallik olur

ben daha hurriyeti bekliyorum, ancak bu beklenir

Bu adam'a çok acıyorum ya. 1 aydır bavulunu toplamış bekliyor. :D

Adnan Sezgin'in tez konusu transfer efsanelerine bir yenisi daha eklendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt