Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

Sen anlamak istemiyon herhalde mehmedim. Ben şimdiki durumunu söylüyorum. Şampiyonlar ligine bu adamın payı büyük zaten ama şu an sahada yuruuyorsa ki sakatlığıda geçmemiş olabilir bilmiyorum. Oynamaması onunda bizimde faydamiza yipranmasin
Aferin meşrulaştır İcardiye ceza verilmesini böyle aferin.. Oynamaması ayrı, şu durumda ceza alması ayrı konu..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O yönetimin hepsini göndermeyen taraftara da cidden yazıklar olsun , millet kuduz köpek gibi sallıyor bunların gıkı çıkmıyor ya şaka mısınız ulan siz , hepiniz gidin başlarım aldığınız oyunculara da verdiğiniz paralara da.Ulan burası genclerbirligi mi siz napiyorsunuz ya rezillik cidden dursunu da metini de erden elması da yollasın bu taraftar ben böyle bir şey görmedim ya.

Mevzu doğru olsa bile 2 maç ceza verseler Rosier'de olduğu gibi tahrikten yine 1 maça düşecekti ama böyle sustukça herkes üstümüze binecek.
Ben olayin montaj olmadigini dusunenlerdenim. Montaj mevzusunu da sanirim ikizler ortaya atti daha once hic konusulmuyordu galiba. Hatta video ilk ortaya ciktiginda hak etmisler diyenler vardi.

Buradaki cogu kisi ben dahil cezanin tjk macinda verilecegini dusunuyorduk. Antalya macinda olmasi bizim icin iyi oldu tjk macinda ihtiyacimiz olacak krala cunku.

Dedigin mevzudan itiraz gelebilirdi ama bence mevzu icardi ile konusulmustur sorulmustur yani (komik ama) :d

Bu kadar sessiz kalmamız hayra alamet değil. Ben artık yurutugumuz projeler üzerinden siyasi baskıya alindigimizi düşünüyorum. Bu nokta da artık taraftarımız devreye girip gereken yerlere mesajı net vermeliyiz. Takımımız da sahada terinin son damlasına kadar mücadele edip sezon sonu şampiyonlukla yapılan her türlü pisliği başlarından aşağı sivamaliyiz

Lan yanlışlıkla messiyi falan alsak demek ki adama neler yaparlardı

lan maç günü açıklanır mı? Neyse daha iyi bjk maçına sarkmadı. yaptığınız işi ya...

Burayı okuyan kuşlara selam
AA54FE92-2093-4902-8FE3-7DC9B3AEFE94.webp

Beşiktaş itide açıklama yapmış Allah’ınız varsa hepiniz gelin hepinizi üst üste koyup şampiyon olucaz

Geri
Üst Alt