Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

PFDK ya sevki bile işgüzarlıktı da görüntüler ceza vermek için kanıt oluşturacak düzeyde değil, gibi bir karar çıkmasını bekliyordum. Bunca yıldır futbolu takip ederim, böyle pervasızlık görmedim. Sadece futbolun değil, ülkenin nereye gittiğini gösteren bir vaka...

Çifte standart her daim sabit aslında. Zamanında Semih Şentürk bizim stadda tribünlere dönerek açıkça ana-avrat sinkaf etmişti, yayıncının görüntüleri çok açıktı, maç raporuna da yazılmış olup 2 veya 3 maç ceza almıştı ki görünmez bir el o cezayı sıfırlayıp bir sonraki maçta oynamasını sağlamıştı ve Semih de attığı iki golle bunu taçlandırmıştı! Diğer iki santrforu sakattı, koskoca FB sahaya santrforsuz mu çıksındı yani?!..

Daha iki gün önce sikeyle mac kazanan sikeciler güzel gündem degistirdi. O erkan engine düdük astiracaksiniz.

"Nagatuma....

Nagatomo...

Ne dedi tomo ?

Soldado'nun deliği..."

şu seviyede işler.

Rivayete göre tff kaç cm olduğunu ölçmüş videoda.

Simdi bizimkiler tahkim kuruluna basvurdular ya ceza icin. aksam maci yendikten sonra, tahkim kurulu tekrar degerlendirip yanlislik olmus asil ceza 2 mac mis derlermi.. vallahi bu kirli duzende bunu bile yaparlar..

Bu ne abi şimdi gördüm
Daha uydurma penaltının siniri geçmemişken üstüne de bunu yapmışlar
Sessizlik falan hikaye, daha teşekkür eder bu yüzsüzler
İlk saniyeden itibaren her tür protesto tezahürat öyle bir yapılmalı ki buna cesaret etmeye devam ederlerse ligin bitmeyeceğini anlamalılar

Simdi bizimkiler tahkim kuruluna basvurdular ya ceza icin. aksam maci yendikten sonra, tahkim kurulu tekrar degerlendirip yanlislik olmus asil ceza 2 mac mis derlermi.. vallahi bu kirli duzende bunu bile yaparlar..
Ceza onandı

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunya uzerinde bunlardan daha kotu bir topluluk olmadigina yemin edebilirim.Gun gectikce daha cok aziyorlar.Montajla ceza cikardiktan sonra yapmayacaklari birsey yok.Ligin sonunda olacaklarin fragmanidir bu ceza.

Ulan şerefsiz köpekler adam tribüne arkası dönük gayri ihtiyari malafatı düzeltiyor

Allah sizi taş etsin lan taş etsin

Sezon sonuna kadar sabırlı olunmalı baktık toparlamıyor abi usulüne göre veda ederiz kendisine kırıp üzmeye gerek yok adamın insta gönderisinin altı onur ve gurur kırıcı şeylerle dolu
Hocam 10 milyon euro para alıyor, biraz extra çalışıp fiziği toparlayabilir, Avrupa’yı kaçırdık bari ligin son bölümünde farkını koysun. Bu olmuyorsa da tepki gösterilir.. - Saçma sapan tepkilerden bahsetmiyorum, önceki mesajların için söyledim-

Geri
Üst Alt