Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.740
- 4.024
- 813
Acaba Icardi sakattı da, yönetim cezayı bu hafta verdirip kamuoyu baskısını lehimize çevirme hamlesi yapmış olabilir mi diye düşünüyorum. Diğer türlüsünü düşünmeyi aklım almıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz kardeşimNormalde yönetim susmaz. Biseyler oluyor bak. Bu iş normal değil. Aklıma biseyler geliyoda yazmak istemiyorum burya
Penaltida ele çarpma montajinida yaparlarTamam artık burdan da yol açtılar artık her hafta montaj olaylarına hız verirler, çizgilere ellere kollara ...praklara. Montajcı şikeci orrrrman çocukları
Bro normal mi sence ? Montaj üzerine şampiyonluğa giden taraftarı çok olan takım oyuncusuna ceza veriyolar hemde mac günü ve tedbirsizken. Federasyon başkanının geçmişine bakmaları lazım. Birileri 30 milyon insanın sinir ucuyla oynuyo. Sebebi basit değil mi. Birileri ortalığı karıştırmak istiyo bence. Yönetimde bu işin bir parçası olmamak için susuyo benceYaz kardeşim
Normalde yönetim susmaz. Biseyler oluyor bak. Bu iş normal değil. Aklıma biseyler geliyoda yazmak istemiyorum burya