Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

Acaba Icardi sakattı da, yönetim cezayı bu hafta verdirip kamuoyu baskısını lehimize çevirme hamlesi yapmış olabilir mi diye düşünüyorum. Diğer türlüsünü düşünmeyi aklım almıyor.

Tff mhk pfdk tahkim hepsi istifaya zorlanmalı yani resmen sosyal medyaya göre ceza verildi olacak iş değil montajla olmayan olayla nasıl ceza verilebilir diyecek söz yok herhalde utanıp bari derbide oynayabilsin diye de bugünden açıkladılar Allah hepsini bildiği gibi yapsın

Başımızda hakkımızı savunan bir yönetim olmadığı sürece daha beterlerini de görürüz.

Resmen montaj videoyla ceza aldık, ve yönetim süreç boyunca çıtını bile çıkarmadı.

en cok üzüldügüm fenerli itleri sevindirmek oldu montajla ceza verdirdiler

Olmayan pozisyonda rakibine penaltı verirler. Ne olduğu anlaşılmayan görüntüden en önemli oyuncuna ceza verirler. Yönetim uyuma, emeğin ve şampiyonluğun gasp edilmeye çalışılıyor.

allah belanizi versin lan itler

o zaman gidin fenerin olmayan penaltisini da iptal edin

ococuklari

bu federasyonund a yöneticilerini de taaa

Bro normal mi sence ? Montaj üzerine şampiyonluğa giden taraftarı çok olan takım oyuncusuna ceza veriyolar hemde mac günü ve tedbirsizken. Federasyon başkanının geçmişine bakmaları lazım. Birileri 30 milyon insanın sinir ucuyla oynuyo. Sebebi basit değil mi. Birileri ortalığı karıştırmak istiyo bence. Yönetimde bu işin bir parçası olmamak için susuyo bence

Bu tür ilk defa gerçekleşen cezaları hep bize veriyorlar ilklerin takımı olduğumuz için.

Yönetim istifa etsin derhal bugün.

Bir işler dönüyor ama hadi hakkımızda hayırlısı. Bir kere ortada yayıncı kuruluş tarafından verilen bir görüntü şu ana kadar yok, mesela montaj ise bu biz niye ortalığı ayağa kaldırmıyoruz o da ayrı bir muamma. Yok eğer gerçekse bu olay 1 maç zaten olmaz. Sırf Ali bey istedi diye bu ceza veriliyorsa gerekirse fifaya uefaya gidin bu itleri şikayet edin, yeter artık. Bu şımarıklıkların boyutu iyice zıvanadan çıkmaya başladı.

Bu yönetim neden korkuyor bu kadar ya? Montaj üzerinden ceza vermek neyin nesi?

Bilerek, alenen, sistematik provokasyon var. Maç günü açıklıyorlar birde. Icardi'yi küstürmeye devam edecekler. Yönetim olarak bu adama sahip çıkmazsanız bu adam sezon sonu gider.

Ayrıca dinlenir iyi oldu diyenler bir zahmet kendinize gelin. Yapmadığı suç üzerinden ceza yedi bu adam. Neden bahsediyorsunuz siz?

Para cezasi da gönderme. 19.500 lira da direk bize gönderme

EYYAMIN KRALI! SUÇU VARSA 8-10 MAÇ CEZA VER Kİ ADAMIN SUÇU YOK ORTADA GÖRÜNTÜ YOK!

1 MAÇ CEZA VEREYİM DE KARŞI TARAFINDA GÖNLÜNÜ ALAYIM MANTIĞIYLA NE ŞİŞ YANSIN NE KEBAP CEZASI!

Geri
Üst Alt