Mauro Icardi: 4GAIN 🏆🏆🏆🏆

Galatasaray zaten büyük ama biz onu daha da büyük yapacağız

Bunu söyledigi günden bu yana gercekten daha da büyüdük

Birbirimizi kandirmaya hic gerek yok seneler sonra dört sene üst üstte sampiyon olduk ve avrupa da bu sezon adimizi büyük takimlarin yanina yazdirdik

Büyük takim olmak sözde kalmadi bu dört sezon da,saha da gösterdik bunu

Bugun sokaklarda gezen formalı insanlara dikkat ettim ozellimle eniklerin tamamına yakininda icardi yaziyor

4 sene üst üste şampiyon olurken saha dışında her türlü operasyonu da yendik. Kolay olmadı. Mesela ali kOÇ denen şerefsize inanilmaz kin besledim. Yağmurlu havada 1 bardak su vermem. Gerçi ihtiyacı da olmaz ama hiç belli olmaz. Allah büyük.

Mauro iyisin hoşsun ama iyi gün dostusun bunu bil.
Puan kaybında veya gol atmadığı maçlarda hemen sahayı terkedip tüyüyordun üstüne öyle paylaşım falan da yapmadın.
Takımın kaptanıysan zor günlerde de çıkıp mesaj vereceksin.şampiyon olduktan sonra herkes rahat konuşur

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

1778425132657.webp

Herşey tadında güzel

Gereksiz romantizme girmemeliyiz

Hee senelik 2-3 alacaksa kalsın yedek derim ama zor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalya maçındaki yaptıklarının çeyreğini niye daha önce yapmadın ya şöyle dolu dolu kal diyelim aşk adamı.
Aklı futbolda olan İcardi hala Trnin en güçlü gol kralı adayıdır

Takımda eşek yüküyle para kazanan yığınla gereksiz adam varken, Icardi'nin alacağı parayı dert etmemek lazım bence. Varlığı, kattıkları, kazandırdıkları yeter.

Her sey icin tesekkur edilip guzel bi sekilde veda edilmeli. Hafizalarimizda efsane olarak kalsin. Bi insan ne kadar sevilebilirse o kadar sevdik onu ve sevmeye devam edebilmemiz icin gitmeli. Buruk veda olacak ama Galatasaray menfaatleri her seyden ustundur. Her sey icin tesekkurler bir nesli Galatasarayli yapip tarihi degistiren adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kral veda mesajları paylaşıyor, gitmiş…

Çok zor cidden ona veda etmek

Yıllık 3 5 e oynayacak ise ve genç uzun boylu onachu tarzı blr alacaksak kalsın

Kendisiyle ilgili yapılan paylaşımları, taraftarın kendisine sevgisini bu kadar yakından takip etmesi güzel. Neyin ne olduğunun farkında.

Yönetimden mantıklı bir sözleşme teklifi gelirse ve en önemlisi takımda ikinci plana atılmayacağını görürse seve seve kalır. Adamın gitmek istediğini falan sanmıyorum zaten. Tek sıkıntısı kendisini fazla geri plana atılmış hissetmesi bence. Bu durumda elbette kendisinin de hataları var ama hiçbir şey düzeltilemez değil.

Önümüzdeki sezon yeni bir takım planlamasıyla, yeni bir kurguyla, en azından ligde maçların büyük çoğunluğunda çift santrfor denenebilir. Ama dediğim gibi takımın geri kalanı ona göre dizayn edilerek.

Ben hala resmi ağızdan ayrılık açıklaması yapılana kadar gideceğine inanmak istemiyorum.

mantıklı bir sözleşmeyle kalmalı. yoksa gomis mevzusu gibi milyonları gidip saçma sapan adamlara verip çöpleri doldururlar. icardi ligde 1200 dakikada 14 gol atmış bu leş haliyle, osi 1700 dakikada 15 gol atmış.

Geri
Üst Alt