Mauro Icardi: 4GAIN 🏆🏆🏆🏆

Aziz buna 15 maas sıkar alır demedi demeyin
Mantıklı performansa dayalı bir sözleşme ile
1+1 sözleşme olabilir

bu sezon yaptığı şeyler: çapraz koparıp döndükten sonra ligde şampiyonluk maçı da dahil olmak üzere çoğu kritik maçta ciddi katkı vermek, takım içinde sevilip sayılmak, efsane konumundan yedek konumuna düşmesine rağmen takım içi dengeyi bozmamak açıktan trip atmamak

yapmadığı şeyler: instagram'da maç sonu paylaşımı,, kilo vermek

sonuç: kendisiyle alakası olmadığı halde sezon boyunca takımın ve hocanın rezil hallerinde günah keçisi ilan edildi

asıl önemli sonuç: böyle hikayeler şımarık memnuniyetsiz ve hayatı sosyal medyada geçen tiplerin lafıyla lekelenmez

Kendisi yedek olmayı kabul ederse rakam falan umurumda değil takımda kalabilir. Sinirle söylediğim artık gitmeli falan laflarım vardır ama farkında değiliz adam aldığı paranın kat be kat fazlasını kazandırdı bu takıma ve kazandırmaya da devam ediyor... şu an bilmiyoruz ama belki gelecekteki bir Galatasaray efsanesinin ya da Galatasaray başkanının ya da büyük bir sponsorun Galatasaraylı olmasına vesile oldu bu adam... Ben sadece oğlumun 3-5 fenerli arkadaşının koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu biliyorum... sizler de şahit olmuşsunuzdur benim gibi...

Hayatta herşey performans değil bence... misyonuna devam edebildiği sürece bu takımda kalmalı bence...

Geri
Üst Alt