Mauro Icardi Ameliyat Oldu

Geçmiş olsun Mauro
Çabuk iyileşirsin umarım
Her halinle takımımızın en önemli parçasısın

Geçmiş olsun kral. Umarım çabucak iyileşirsin.

Seni eleştiriyordum fiziksel durumundan ötürü fakat Allah belamızı verdi. Maça hastane yatağıyla bile çıksan razıyım. Yeterki sahada ol.

Rehabilite çalışmasına Türkiye'de devam etmeli ve tesislerde bulunmalı yoksa bizim bu Leyla'lar ile işimiz zor hepsi kafasına göre takılıyor. Kendisinin ortamda olmadığı durumlarda biz de diğerleri gibiyiz, hiç bir farkımız yok maalesef. Ameliyat fotoğrafını görünce ne yalan söyleyeyim gözlerimden yaş süzüldü üstelik Wanda ben Arjantin'e gidiyorum, Galatasaray'dan ayrıl gel demiş o da hayır demiş üstüne bunu okudum ve fena oldum.

Artık dönüş zamanıdır derhal gelmeli

Kendisinin ameliyatı sonucu ortaya çıkan tıbbi atıklar > batsuai

Not düşelim.

ameilyat kısmından ziyade - ameilayt sonrası belli süre geçtikten sonra tekrar o bacağı güçlendirme ve fizik tedavi daha önemli.

yaşadığım için biliyorum - fizik tedaviye gittiğimde heriflerin ilk bana gösterdiği "ayna karşısına geç - iki bacağına bak bakalım" . hiç öyle hissetmiyorsun ama ameilyat olduğum bacak ameilyat sonrası süreçte sağlam bacağın yarısına yakın kas kaybetmişti. ağzım açık kalmıştı ona.

sonra 2 3 ay deli gibi güçlendirme programı vs (tabi pro sporcu için daha çabuk olacaktır bu) sonrasında anca rahat kullanıyorsun . Bu seferde otomatikman ama meselsa vücut kendini geri tutuyor , sıkıntı hissettiğin anda adım atmıyorsun gibi refleks oluyor - bunun geçmesi uzun sürdü epey mesela.

çok iyi ve disiplinli programa girmeli - belki ligin son kısmına yetişebilir sağlıklı şekilde .

Geri
Üst Alt