Mauro Icardi: "Batshuayi'nin ilk 11'i kovaladığını düşünüyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1723234997138.webp

Mauro Icardi: "Zor bir maçtı. Bir mağlubiyetin ardından buraya gelmemiz, sıcak hava derken zorlaştı. Belli değişimlere ihtiyacımız vardı, son dakikadaki gollerle maçı kazandık. Süper Kupa ve bu maçtakinden daha iyisini yapmalıyız."

Mauro Icardi: "Batshuayi çok istekli. Geçen seneden görüyoruz, tanıyoruz birbirimizi. Antrenmanlarda da çok iyi, ilk 11'i kovaladığını düşünüyorum. Bu şekilde devam etmesini umuyorum."

Mauro Icardi: "Buradaki üçüncü senem ve çok istekliyim. Takımıma her şeyi vermeye hazırım. İki kez şampiyon olduk, benim için de iki iyi sezondu. Bu sezon hedefimiz 5. yıldız. Mayıs ayında ne olacağını hep beraber göreceğiz."

evet o hakediyor aslında

sakatım fln de

sen kafaya takarsan, dursun'a rağmen şampiyon oluruz. dursun da senin emeğine çöker. erden bey'in emeğine çöktüğü gibi.

Söyle bari artık kendi de farkında. Arada sal bizi bazen hiç çekilmiyorsun kral.

Kendisini tebrik ediyorum çünkü doğruları konuşuyor.

egosunu bir tarafa koymus çok güzel konuşmuş oysa ki bazı arkadaşlarımıza göre yedek otursa hocaya küsecekti

Bir tek canım hocam göremedi :asd:

penaltıyı güzel aldı boşa güzel kaçtı işte icardi farkı.

Mauro Icardi: Okan hocam, sakatım!

Okan Buruk: Değilsin Mauro?

Mauro Icardi: Sakatım hocam sakatım...

Bunu dusunuyor olmasi super azicik salarsa
arkasinda santrafor var biliyor uzerine koyarak gidecektir

2 tane iyi hücum oyuncumuz var. Daha iyi top getirmeliyiz, daha fazla onları top ile buluşturmalıyız.

Çift forvet oynamak istiyor mesaj vermiş Okan Buruk karşı gelemez yeni sistem H.O
Melo selcuk yok orta sahada. Kanatlarda orta saha orjinli engin baytar ve emre çolakta yok. Ayrica icardi ve batshuayi elmander ve Necati gibi ölüm pressi de yapamazlar. Bu sistem 2 hafta sonra su kaynatır. Cift forvetin dünya da miyadi dolali 15 yıl oldu.

Geri
Üst Alt