Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Mauro İcardi:”Beni eleştirin. Biz şampiyon olacağız.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb maçlarında giriştiği mevzular hatıralarımızdadır. Ah ulan MauroEkli dosyayı görüntüle 319527
Eski icardi şurada neler yapacağını hepimiz çok iyi biliyoruz daha önce şahit olduk diyeceğim bu kadar ve hala bu adamdan medet umuyoruz!
O değilde Onauchu o boyla çalım atmadığı adam kalmadı dün bizde.Onauchudan yediğin çalım ve bırakman çok komikti
Sanchez zaten feyk yeme uzmani. Pinayi cafu yaptilar. Konsantrasyon yazmakla konsantre olunmuyor. Sadece icardi değil zaten tüm takım fiyasko ama icardi futbolu bıraktı artık hala oynatiliyor onda mücadelede yokO değilde Onauchu o boyla çalım atmadığı adam kalmadı dün bizde.
Icardi topsuz oyunda hemen hemen hep böyleydi. Göze batması top bizdeyken de çaba göstermemesi. Dünkü maç özelinde bir de biz rakip ceza sahası içinde çoğalamadık doğru dürüst, Sara oynadığı zamanlar o da giriyordu misal. Dün Singo filan girer oldu. Dakika 80 civarında mı ne bir tane pozisyon var soldan Eren orta açmak için kafa kaldırıyor içeride Icardi ve 4 Ts li var.Sanchez zaten feyk yeme uzmani. Pinayi cafu yaptilar. Konsantrasyon yazmakla konsantre olunmuyor. Sadece icardi değil zaten tüm takım fiyasko ama icardi futbolu bıraktı artık hala oynatiliyor onda mücadelede yok
Bu takımın bu hızlı oyuncularla kontra yapamanasi bile komik. Set oyununu ilerde cogalmayi geçtim artik.Icardi topsuz oyunda hemen hemen hep böyleydi. Göze batması top bizdeyken de çaba göstermemesi. Dünkü maç özelinde bir de biz rakip ceza sahası içinde çoğalamadık doğru dürüst, Sara oynadığı zamanlar o da giriyordu misal. Dün Singo filan girer oldu. Dakika 80 civarında mı ne bir tane pozisyon var soldan Eren orta açmak için kafa kaldırıyor içeride Icardi ve 4 Ts li var.
Bu takımın bu hızlı oyuncularla kontra yapamanasi bile komik. Set oyununu ilerde cogalmayi geçtim artik.
İcardi bitik haliyle bile gol atması için rakip sahada oynayacaksın. Yoksa hiçbir mantığı yok icardinin. Adam 2 li mücadeleye bile girmemis
Sane hem hız akıllı barış hem hızlı hem güçlü. Onauchu yapıp bunlar yapamıyor mi yaniKontra için hız yetmez ki. Al dün Onachu nasıl yatırdı kaldırdı Sanchez'i ofsayt golde. Ben bizim takımın herhangi bir hücum oyuncusunun rakip stoperi böyle yatırıp kaldırdığını hatırlamıyorum.
Sane hem hız akıllı barış hem hızlı hem güçlü. Onauchu yapıp bunlar yapamıyor mi yani
Bu sene hemen bitmeli Dünya kupası gelmeli. Oynanan oyundan midem bulaniyorNo. Çünkü ikisi de bu tarz oyuncu değil. Bak Onauchu şutu hangi ayağıyla çekti? Sol. Solak mı peki? Hayır.
Barış topu sağına çekmek zorunda, Sane de soluna. Sanchez de bu yüzden yattı orada zaten, Onauchu sağ ayağıyla şut çeker gibi yapınca soluna çekme ihtimalini bile düşünmedi.
Bu sene hemen bitmeli Dünya kupası gelmeli. Oynaban oyundan midem bulaniyor