Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.160
- 1.190
- 2.223
Tebrikler 3 puani gasp ettin. Sahada yuruyerek sporunu da yaptin…takimi 10 kisi mucadele ettirdigin icin mutlusundur simdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim savunuyor?İcardi için hala savunulabilecek argümanların bulunması çok enteresan değil mi yahu.
kim savunuyor?
Şikebahçeli ve hamsiler olmalı. Çünkü oynamaya devam ederse ancak Şampiyon olabilir bunlar. Bizim taraftar diyorsa zaten onlar Galatasaraylı değil de İcardisporlulardır.
Ya böyle oyuncuya küfür eden şeyleri paylaşmayalım Nedim
Şimdi Twitter’dan nedim niye paylaşıyon ben senin diye bi tvit atsa biri onu alıp buraya koysam
Hoş olur mu
Böyle ahlaksız terbiyesiz insanları paylaşıp şunlara prim vermeyin
Hoş olur tabiki
Fotoya bakalım rezalet maçta yürüdü kavgayıda izliyor hainlik boyutu giderek büyüyor
Fotoya bakalım rezalet maçta yürüdü kavgayıda izliyor hainlik boyutu giderek büyüyor
17 yaşındaki *********************, aponun gözünün içine bakrak oç gs diyor bişeyde yapmamış apo itmiş sadece hakemin hıyarlıgıYani oradaki esas problemin Icardi değil Apokerim’in sahada kavgaya girmesi olduğunu düşünüyorum. 3 gün sonra Göztepe maçı var ya.
O kavga büyüseydi ve 1-2 oyuncumuz kırmızı görseydi ne olacaktı peki? Atıyorum Barış da cezalı duruma düşseydi ?
17 yaşındaki *********************, aponun gözünün içine bakrak oç gs diyor bişeyde yapmamış apo itmiş sadece hakemin hıyarlıgı
Bu tarz kavgalarda birkaç kişi kendini feda etmeli günay gibi kırmızı görsede bişey olmaz