Mauro Icardi: ”Beni eleştirin, takım güvende. Biz şampiyon olacağız”

Tebrikler 3 puani gasp ettin. Sahada yuruyerek sporunu da yaptin…takimi 10 kisi mucadele ettirdigin icin mutlusundur simdi.

İcardi için hala savunulabilecek argümanların bulunması çok enteresan değil mi yahu.

Şikebahçeli ve hamsiler olmalı. Çünkü oynamaya devam ederse ancak Şampiyon olabilir bunlar. Bizim taraftar diyorsa zaten onlar Galatasaraylı değil de İcardisporlulardır.

Olur normal böyle şeyler. Zamanla iş başka noktaya evrilir. Misal 12 yaşında bi çocuk 4 sene önce Galatasaray’lı oldu diyelim. Şu an 16 yaşında ama işte Icardi veya Torreira vs bunlar bu çocuğun kahramanı. Bunları her zaman savunacak. 10 sene sonra falan daha objektif bir yorum yapabilir. Hepimiz böyleydik bir zamanlar

O degilde bu herif takıma geç geliyor. Hicbirsey olmamış gibi 11 oynatiliyor. Takım tam sirke döndü. Hangi Avrupa takımı buna izin verir

Son yıllarda kadın taraftarımız arttı çocuklardan ziyade. Sosyal medyada falan laf söyleyene küfürler savuruyorlar.

Fotoya bakalım rezalet maçta yürüdü kavgayıda izliyor hainlik boyutu giderek büyüyor

Yani oradaki esas problemin Icardi değil Apokerim’in sahada kavgaya girmesi olduğunu düşünüyorum. 3 gün sonra Göztepe maçı var ya.

O kavga büyüseydi ve 1-2 oyuncumuz kırmızı görseydi ne olacaktı peki? Atıyorum Barış da cezalı duruma düşseydi ?

Yani oradaki esas problemin Icardi değil Apokerim’in sahada kavgaya girmesi olduğunu düşünüyorum. 3 gün sonra Göztepe maçı var ya.

O kavga büyüseydi ve 1-2 oyuncumuz kırmızı görseydi ne olacaktı peki? Atıyorum Barış da cezalı duruma düşseydi ?
17 yaşındaki *********************, aponun gözünün içine bakrak oç gs diyor bişeyde yapmamış apo itmiş sadece hakemin hıyarlıgı

Bu tarz kavgalarda birkaç kişi kendini feda etmeli günay gibi kırmızı görsede bişey olmaz

17 yaşındaki *********************, aponun gözünün içine bakrak oç gs diyor bişeyde yapmamış apo itmiş sadece hakemin hıyarlıgı

Bu tarz kavgalarda birkaç kişi kendini feda etmeli günay gibi kırmızı görsede bişey olmaz

Yok haksızsın demiyorum zaten ama işe bi de benim dediğim açıdan bak renktaş, orada o kavga büyüse Göztepe maçında belki 2-3 eksik daha olabilirdi, bildiğin göz göre göre maçı verirdik

Kariyerine yeteneğine ihanet ettin hayatın boyunca belkide Maradona ve mesaiden sonra Arjantin tarihinden çıkan en yetenekli oyuncuydun be adam

Adam hâlâ kendini suçlu görmüyor, haklı! Seni oynatan suçludur o kadar tatil, yatıştan sonra gel direkt 11 başla diyerek.
İç sahada kolay rakibe karşı 11 başka ama zor ekip ve deplasmanda 10 kişi oynamak, oynatmak akıl mantık işi değil! Hoca yapamıyorsa yönetim yapacak git Arjantin'e gelme diyecek!

Geri
Üst Alt