Mauro Icardi: ”Beni eleştirin, takım güvende. Biz şampiyon olacağız”

Sampiyon olacakmis beyefendi. Ulan daha sahada mücadele etmiyon

Seni eleştirmek bile gelmiyor içimden çünkü onu bile hakketmiyorsun. Burası yan gelip yatma yeri değil kardeşim git Arjantin’de seni bu halde oynatacak bir kulüp bulabiliyor musun bak bakalım. Bu halinle Arap ligine dahi almazlar seni

İcardi ilk kiraladığımız dönemden sonra almamalıydık bu adam her takımında böyle oldu disiplin sorunları var bu adamın özel hayatı yeteneğinin önüne geçiyor bu gün sahada İcardi değil Osimhen olsaydı 3-1 4-1 gibi skorla dönmüş olurduk

ya kes sesini be

Dostum acayip zekânı da yitirmissin. Normal şartlarda sözleşme kapmak için gotunu yırtarsin ki kimse aa evet ayıp lan uzatmazsak desin bak taliscaya sözleşme aldı yatisa geçti. Ama alirken de takir takir oynadı. Bu şartlarda Araplara bile zor gidersin

İcardi aptal değilsin malum. Sen de biliyorsun halini vaziyetini. Sen de biliyorsun bu takımdaki son 1.5 ayın olduğunu. Ve bence burada kalmak için daha fazla kasmaya gerek görmüyorsun, Arjantin'de vs 2. lig takımı bile olsa giderim, az da olsa para kazanmaya devam ederim, 2-3 sene daha takılırım sonra bırakırım niyetindesin belli ki.

Bunu Okan hoca görüp de mi sende ısrar ediyor yoksa göremiyor mu bilemem, bunu sezon bitince hocayla ilgili genel değerlendirme yaparken ciddi bi eksi olarak yazacağız zaten.

Ama dürüstçe gidip hocayla konuş en azından, hocam böyle böyle, benden geçti artık, hani beni ilk 11 başlatmayın, gerekirse lazım olursam son 10-15 dk girerim oyuna de. Konuyu da kapatalım.

Sanchez'in mallığı deyip geçersek de -ki evet mallık var biraz mealesef- Onauchu'nun orada yapabildiği ama bizim hücumcuların yapamadığı bir şeyi de ıskalamış oluruz Nacimmm
Olum herif bir sey yapmiyorki orada dunyanin en basit ayak oyunu sag sol şunu yiyipte yere düşersen mal gibi.

Mallık diyip geçilir tabi singo da mal orada yeri gelmisken alani daraltmak ikili sıkıstirmak yerine yaninda bekliyor salak gibi.

Olum herif bir sey yapmiyorki orada dunyanin en basit ayak oyunu sag sol şunu yiyipte yere düşersen mal gibi.

Mallık diyip geçilir tabi singo da mal orada yeri gelmisken alani daraltmak ikili sıkıstirmak yerine yaninda bekliyor salak gibi.

Heh, o basit ayak oyununu veya daha fazlasını yapıp da gol ne zaman attık en son ben hatırlamıyorum.

Hikaye yazmanın anlamı yok. 2 cümle ile özetleyelim.

Adam kötü ve hoca da kötü olduğunu görüyor ama okanb oynatmak zorunda ya da zorunda olduğunu hissediyor. Belki vefakar davranıyor ya da korkuyor, bilmiyorum. Olan Galatasaray’a oluyor.

ALLAHIM OSIMHENE GUC KUVVET VER TEZ ZAMANDA DONSUN INSALLAH BUNUN SURATINI GORMEK ISTEMIYORUM ARTIK O YENI KARISIYLA GEZSIN GEZMEYE DOYMADI KADIN DA MAHVETTI BIZI

Geri
Üst Alt