GSC Haber Mauro Icardi: "Bütün Galatasaray camiasını çok özledim"

Icardi: "Kulübün amacı kazanmaya devam etmek ve dördüncü şampiyonluğu peş peşe kazanmak olacak. Şampiyonlar Ligi konusunda en iyisini yapmaya çalışacağız. 4 maçı evde oynayacağız. Her oyuncu en iyisini yapmak için elinden geleni yapacaktır"

Icardi: "Kulübün amacı kazanmaya devam etmek ve dördüncü şampiyonluğu peş peşe kazanmak olacak. Şampiyonlar Ligi konusunda en iyisi yapmaya çalışacağız. 4 maçı evde oynayacağız. Her oyuncu en iyisini yapmak için elinden geleni yapacaktır"
Bunları dinleyip sen mi yazıyon kral

Mauro Icardi: "Kerem konusunda çok şey söyleyemem. Futbol bu. Olur mu, olmaz mı bilmiyoruz şu anda net bir şey yok. Benfica oyuncusu hala. Galatasaray'la birlikte büyüdü. Ona en iyi dileklerimi söyleyebilirim sadece. Çok kıymetliydi beraber geçirdiğimiz zaman. Benim için değerli, sevdiğim bir insandı. Kariyerinde başarılar dilerim."
Keremi cizmis

Icardi: "Osimhen ile maalesef geçen sezon çok beraber oynayamadım sakatlığımdan dolayı. Victor gol kralı oldu, bu sene de beraber oynayacağız bundan dolayı da mutluyum"

Icardi: "Teşekkürler"

KAPTANIM Kerem için o şerefsizi bana sormayın demeliydin ama canın sağolsun.

ÖZLEDİK.

Kerem'e sövmemiş olması kabul edilemez.

Bizim emeğimize, onun emeğine çamur atanların olduğu yere gitmesini doğru bulmuyorum demeliydi.
Acikcasi dogru yaklasim sergiledi yav, bunu dese orayi percinleyip sacma medya gundemi olmanin faydasi yok bence.

O ilgiyi gostermemek lazim bana gore. Ne kerem ozelinde ne baska bir yerde.

Neyin ne oldugunu hepimiz biliyoruz zaten, basin medya nezdinde gostermeye cok gerek yok, bir sey kazandiracagini dusunmuyorum acikcasi

Osimhen sorusundan sonra Icardi'nin yedek kalmayacağı anlaşılıyor forma garantisi var adamın Osimhen-Icardi'nin birlikte oynayacağı kadrolar kurulmaya başlansın

Osimhen sorusundan sonra Icardi'nin yedek kalmayacağı anlaşılıyor forma garantisi var adamın Osimhen-Icardi'nin birlikte oynayacağı kadrolar kurulmaya başlansın

Öyle olacak zaten. Sağlıklı olduğu müddetçe yedek kalması söz konusu değil. Millet anlamıyor. 2 haftaya oynamaya başlar.

Acikcasi dogru yaklasim sergiledi yav, bunu dese orayi percinleyip sacma medya gundemi olmanin faydasi yok bence.

O ilgiyi gostermemek lazim bana gore. Ne kerem ozelinde ne baska bir yerde.

Neyin ne oldugunu hepimiz biliyoruz zaten, basin medya nezdinde gostermeye cok gerek yok, bir sey kazandiracagini dusunmuyorum acikcasi
Ne alakası var, nesine saygı duyuyorsun sana neler söyleyenlerin olduğu yere gidenlere

İlk iki şampiyonluğa çamur attılar Kerem yok muydu orada

Üstüne resmi hesaplarından Kerem ceza alsın diye açıklama yapmadılar mı

Taraftarları köpek gibi her milli maçta sövmedi mi

Göte göt diyeceksin

Lig ozelinde cok daha faydali olabilir cunku osimhen kosacak icardi 1 adim geride oyun kuracaktir gibi dusunuyorum. Osimhen uzerinden adamda cekecektir.

CL icin biraz cesur ama ligde torbayla gol cikar bu denklemden beklentim var

Ne alakası var, nesine saygı duyuyorsun sana neler söyleyenlerin olduğu yere gidenlere

İlk iki şampiyonluğa çamur attılar Kerem yok muydu orada

Üstüne resmi hesaplarından Kerem ceza alsın diye açıklama yapmadılar mı

Taraftarları köpek gibi her milli maçta sövmedi mi

Göte göt diyeceksin
Iyide iyi kotu takim arkadasligida yasadilar , anti-fener ile anti-kerem isi farkli.

Daha sezon basindayiz, sonucunu alinca bunlarin hepsi yapilir o ayri. Daha bastan bunun gundem olmasinin bize ne yarari var. Medya zaten pislik kayniyor.

Biz gote got diyoruz zaten, demeyen yok. Ben icardi ozelinde diyorum dedigimi butun olarak degil.

Icardiden bunu degil sakatliktan donunce beklentiyi karsilamasini bekliyorum ben. Odagi bu olmali. Soylemler hava civa sezon basi benim icin.

GS'yi temsil eden biri olarak Kerem'e kamuoyu önünde ateş etmesini Muslera'dan da beklemezdim, Icardi'den de beklemem. Bence bu aşamada sallamamak daha doğru.

442 li senaryolara hazırlanalım. Mevcut kanatlarımızda bu oyunu iyi oynayabilir sanırım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt