Mauro Icardi: "Galatasaray formasıyla goller atmak benim için bir onur!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1710688976052.png

Galatasarayımızın, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa’yı 4-3 mağlup ettiği karşılaşma sonrası futbolcumuz Mauro Icardi, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Icardi’nin maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Biraz zor bir maçtı. Çok kuru bir sahaydı. Alışmamız gerekiyordu. İlk yarıda alıştıktan sonra ikinci yarıya kazanmak için çıktık. Gol attığım için takıma yardımcı olabildiğim için mutluyum. Gollerimize ve kazanmaya devam edeceğiz. Taraftarımız bana sürekli desteğini gösteriyorlar. Özellikle sahamızda görüyoruz ama bugün deplasman maçında da bunu gördük. Bu formayla gollerime devam etmek benim için büyük bir onur. Şimdi dinleneceğimiz bir ara olacak. Önümüzdeki maça da odaklanmış bir şekilde çıkacağız. Türkiye'nin en iyi takımıyız. Bunu geçen sene şampiyon olarak gösterdik. Aynı çizgide devam edersek şampiyon olacağız."

Penaltı kullanma ağa onun dışında istek ve aidiyetini biliyoruz. Bu sene çok kredi tükettin o nedenle şampiyon yapmalısın bu takımı. Goller için teşekkürlerler

Düşmanlarına baptisda girsin krallll
Ama gözünü seveyim biraz daha kendine gel ve bir süreliğine kazanırsak penaltıları musleraya filan bırak

İlk golde birşey demiyorum güzel koşu yaptı ama ikinci gol kendinden çok Ziyech'e yazar.. Kaçırdığı penaltı da malum..

Sahada yürüyen doğru düzgün koşu yapmayan fizik gücü yerlerde geçen seneyle alakası olmayan bir İcardi.. Oynamayı haketmiyor açıkcası.. Bu saatten sonra da düzelmez.

Mauro Icardi: "Son 9 haftayı bana bırakın. Benim zamanım geldi. Golleri atıp şampiyon olacağız"

Baba o dakikada o skorda o penaltı kaçmaz kusura bakma
Her maç bu kadar şanslı olamayız
Bir de ofsayt denilen karşı karşıya kaçırdığın var, atsaydın VAR’dan verilecekti o gol
Ha bir de son golde atacan bunları kusura bakma, gittin direğe nişanladın
Allah’tan top 2 rakibin arasından Vinisyus’un önüne düştü, o da sakin kaldı da düzeltip attı golü

Bir de kendi kalemize attığın var
4 gol 1 penaltıya etki ettin bugün

IMG_0821.webp

Penaltıdan sonraki attığı gol inanılmaz Bşr enerji verdi.Deli gibi koştu hırslandı

2023-24 : 38 Maç 23 Gol 11 Asist
2022-23: 26 maç 23 Gol 8 Asist

64 MAÇ 46 GOL 19 ASİST (64 maç 65 gol katkısı)

ve sakatlıktan beri %30-40 la falan oynuyor.

Sayende kazandık ama 3-5 kilo ver güzel abim. Koşarken hantallık çok belli oluyor.

Penalti konusunda gerçekten ortalamasi dusuk. Baska biri penaltici olsa daha iyi olur. Onun disinda soyleyecek bir şey yok, bu lige gelmis gecmis en iyi 3-4 oyuncudan biri.

Geri
Üst Alt