Mauro Icardi: "Galatasaray'da kalmak için sabırsızlanıyorum"

3 senelik sözlesme, 4 milyon bonservis + SLe kaldigimiz an 1 milyon bonusa bitsin bu is. 3 Senede isler iyi giderse 6-7 milyon kazanirlar.

Ne gitmesini istiyorum nede kalmasini. Cözemedim bir türlü. Olurda kalirsa eyer alacagi para az olmayacak, o paranin hakkini verebilecekmi. Hayirlisi..

Fırsat oluşursa tabii ki kalmalı. Avrupa'da izlemek istiyorum Icardi'yi. Ve bu beni heyecanlandırıyor. Rakip takım kadroya baktığında çekinmesini istiyorum.

Kalmalı mı kalmamalı mi emin olamadım, icardi çok iyi bir oyuncu, ama bu sezon bile 17 maç oynamış toplamda, özel hayatı falan epey sorunlu bir adam, kiralık olarak bunlar aşırı dert değil ama bonservis vereceksek sabit performans isteriz

10m euro fazla ben almazdım.2 maç oynayıp 2 maç salacak seneye.

Icardi kendisine gösterilen ilgiden beslenen bir adam. Inter'de taraftarla papaz olana kadar yaptıkları ortada. PSG'de zaten kulüp ve taraftar profili sebebiyle öyle bir ilgi göremedi. Bir var bir yok halleri sezon başında şüpheye düşürse de geldiğimiz noktada payı büyük. Önemli maçların hepsine damga vurarak yaptı bir de bunu. Korkulduğu kadar riskli değil imho. Hala 30 yaşında olduğunu düşünürsek muazzam fırsat hatta. İmkanlar dahilinde sonuna kadar zorlanacaktır.

İcardi oynar aga
Kalsın
Korkmayın salar malar diye

Olabildiğince istikrardan yanayım ilk 11'e en büyük ihtiyaç sol bek alıp 1-2 oyuncu gönderirsek seneye daha da güçlü hale geliriz. Adım adım böyle güçleniriz ama mevcut yönetimleri görünce pek tek güç haline gelmemiz istenmiyor gibi gözüküyor.

Sol bek, kesinlike isabet orani yuksek orta aca bilen bir bek olmasi lazim, ona gore alinmali.

Boey'e satip, Dubois la devam edebiliriz, Dubois Okanin oynattigi oyunu daha cok uyan bir bek.

Geri
Üst Alt