Mauro Icardi Geliyor

Açık konuşmak gerekirse klüp olarak 5m euronun üzerindeki rakamı inşallah biz karşılamıyoruzdur, yoksa çok büyük sıkıntı bu kurlardan İcardi falan oynatmak

Hadi diyelim testlerden kanser çıktı, icardi 1 sene boyunca evde oturup örgü mü örecek. Bu adam profesyonel futbolcu hem işini yapması lazım hem kafa dağıtması lazım hayat devam ediyor. Eylülde de olsa gelir bize

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence de görebilir ama dünyada illa ki daha kaliteli tedavi hizmeti veren yerler vardır oraları tercih edebilirler.

Ya bunların gideceği Arjantin İspanya İtalya buralar da Türkiye’den daha iyi tedavi koşullarına sahip ülkeler değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye’de gayet iyi tedavi görebilir nedir bu inatlaşma

Geçen belirtmiştim Dr'cum

Özellikle sağlık konusunda dünyada iyi bir konuma sahibiz

Umarım böyle bir hastalık çıkmaz

Ama olurda çıkarsa buradan daha iyi şartları zor bulur

Hocam hepiniz gittiniz hastanede ömrümüz çürüyor sıra gelicek diye. Kalanların hepsi kaliteli insanlar ama elleri kolları bağlı🥲

Yurtdışında hekimliği tanıtmak üzere üç defa röportaj teklifi aldım en sonu bu sabah show Türk hepsini reddettim bu işin reklamını yapsak ayda 1000 doktor ayrılmak için başvuru yapar

Konu güncel ve geliyor sandım adi herifler konuyu niye yukarı taşıyorsunuz

Artık kaynak Erden Timur.

20.07.2023 / 11:29 / Medicana Sponsorluk Basın Toplantısı

İnşallah o test sonuçlarından da iyi haberler alır Icardi ailesi. Hayırlı olsun

2. tur dediği herhalde 19-27'sinde oynayacağımız değil bu turu geçmemiz halinde 02-09 Ağustos arasında olan.

Gerçi her halükarda 10-12 günlük bir periyot kaldı.

İcardi 6 aylık gidiyorsa mümkünse psgden kiralasınlar bizde başka forvet bakalım.6 ay sözleşmesi kalmış newels old boystan gelecek adam Messi olsa bonservisine 10 milyon kalan 2.5 yılına yıllık 7.5+2.5 nah veririm.
Bokunu çıkarmanın alemi yok.

Bu arada rmc ve Avrupa kaynaklı haberlerin doğru olduğunu sanmıyorum ve bu hafta geleceğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt