Mauro Icardi: "Goller için mutluyum. Hocamızın doğum günüydü, ona hediye olmuş oldu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1729362093516.png

Mauro Icardi: "Goller için mutluyum. Hocamızın doğum günüydü, ona hediye olmuş oldu. Doğum gününü tekrar kutluyorum."

Mauro Icardi: "Galibiyetle dönmemiz önemliydi. Galibiyet serisine tekrar başlamamız gerekiyor. Goller için mutluyum takıma katkı sağladığım için."

- Kerem'in ayrılığı Yunus'un yükselişini nasıl yorumlar?

Mauro Icardi: "Şanslıyım, ilk senemden itibaren Kerem ile oynama şansı yakaladım. Onun nasıl büyüdüğünü, geliştiğini gördüm, şanslıyım. Onun yanındaydım, yardımcı olduğumu düşünüyorum, her zaman kalitesini gösterdi. Geçen sene Barış'ta da böyle bir patlama oldu. Yunus'ta da şu anda gözüküyor. Bence Kerem ve Barış'tan sonra ona benzer bir şekilde patlama olacak yakın zamanda. Ben de onlar için geçmişte yaptıklarımla bir referans noktasıyım. Onların yanında olmak beni de mutlu ediyor. Benim için de bir gurur meselesi."

- En fazla gol atan oyuncular sıralamasında Hagi'yi geçmek üzere olması

Mauro Icardi: "Rekorları takip ediyoruz. İnsanlar her zaman ana iyi davranıyorlar, bizler mücadele edip rekor kırarak karşılığını alıyoruz aslında. Rekorlar kırdığım için gurur duyuyorum."

GaRbVD2XYAAk-Kt.webp

Mauro Icardi: "Şanslıyım, ilk senemden itibaren Kerem ile oynama şansı yakaladım. Onun nasıl geliştiğini gördüm. Onun yanındaydım. Ona yardımcı olduğumu da düşünüyorum aynı zamanda. Ama kalitesini her zaman gösterdi. Geçen sene Barış'ta da böyle bir patlama oldu. Yunus'ta da şu anda gözüküyor. Zaten ihtiyacı olan her şeye sahip. Kalitesini her zaman gösteriyor. Bence Kerem ve Barış'tan sonra ona benzer bir şekilde patlama olacak yakın zamanda. Ben de onlar için geçmişte yaptıklarımla bir referans noktasıyım. Onların yanında olmak beni de mutlu ediyor. Benim için de bir gurur meselesi."

Geri
Üst Alt