Mauro Icardi: "Hedefimiz bu gruptan çıkmak"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20231004_003431.jpg

Mauro Icardi: "Şu anda bulunduğumuz konumdan memnunuz ama sadece 2 maç oynadık. Hedefimiz bu gruptan çıkmak. Daha 4 maç var, kalan maçlarda da bu bilinçle hareket etmeliyiz."

Mauro Icardi: "Penaltıyı kaçırdığım için kendime kızdım ama kazandığımız için çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi gruplarında Galatasaray formasıyla attığım ilk gol... Çok mutluyum."

Ulan herifi topla buluşturabilsek buluşturamıyoruz ki

Jardel varken Hagi ne yapıp edip ayağına servis ediyordu topu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beni bugün ağlattın be reis

kral

senı sevıyoruz

Adam kolayı değil zoru seviyor, bundan sonra daha dikkatli at şu penaltıları , bizi kalpten götüreceksin valla

bi an eyvah eyvah dedim izlerken. orta sahaya gelip el kol yaptı takıma, adama top atmıyoruz pozisyona sokmuyoruz diye 2-3 maçtır tedirginim ama golü atınca rahatladım. ziyech bu takımın olmazsa olmazı görünüyor, iki kanadımız da bireysel oyuncular çünkü. attıgı gol çok klastı yine.

Sana lakap bulmakda zorlaniyoruz. Uçardi

lütfen kendini fit duruma getir artik

yazik günah ya hem ligi hem cl gruplarinda bu rakipleri donunda sallarsin normal halinle

old trafford'dan bir zicardi geçti

Adam ortada görünmüyorken 2 tane kritik topu defanstan çıkardı, üstüne penaltı kaçırıp 3 dk sonra çok zor pozisyonda golünü attı. Aksiyon filmi gibi.

Adam ortada görünmüyorken 2 tane kritik topu defanstan çıkardı, üstüne penaltı kaçırıp 3 dk sonra çok zor pozisyonda golünü attı. Aksiyon filmi gibi.
2. golde de çok iyi hazırladı pozisyonu Barış Alper ile. Penaltı kaçtı yine düşmeyip golünü attı. Çok başka karakter.

Muhtemelen kolpa gelecek ama penaltıyı kaçırınca bile kızamıyorum yav bu adama üzülüyürom vs de başkası kaçırsa dümdüz giderdim muhtemelen bu kaçırınca ah be kral deyip üzülmeye devam ettim :D

Geri
Üst Alt