Video Haber Mauro Icardi, Kemerburgaz'da Antrenmanlara Başladı

Macta iki kere yakin cektiler, saglam gıdık yapmis.
Geçen havuzda bir video vardı yanakların şişmesinden gözleri falan gözükmüyor

Kiloyı göbeğe değil de tüm vücuda aldığı için aşırı göstermiyor normal kıyafetle ama bel çok kalınlaşmış

Icardi'nin A planı olduğu senaryoya geçen sene teknik ekip de inanmamış ki Osimhen'in üstüne atladılar. Bu sene zaten santraforda ilk sırada düşünülmeyecek. Pahalı da bir yedek. Kendi isteğiyle ayrılması en hayırlısı olacak ama hiç sanmıyorum. Böyle rahat ortamı hiçbir yerde bulamaz.

3 ayda bi şeyi kalmaz sporcu herif bu

Hala katki saglamak istiyorsa takim lig bitiminde tatile ayrildiginda icardi calismalara istanbul da devam etmeli

Eger calisirsa lige hazir sekilde baslar ve alisik oldugumuz icardi’yi izletir

Ağır sakatlık geçirdi müsterih olun kral 3 ayda zımba gibi olacaktır

Yeni sezonun baslamasina daha 2-3 ay var yav, erken gelmis.

Ben hala iyimserim kendisi hakkında. Hiçbir zaman atletizme dayalı bir stili olmadı zaten. Tam sağlıklı hale gelir, fazla kilolarını da atarsa yine takımın 'as' forveti olacaktır diye umuyorum ki yaşı da geçkin değil. Önceki sezon sakat haliyle bile iş yaptığını unutmayalım.

Osimhen gidecek, Morata kalacak hesabıyla söylüyorum tabii bunu. Bir de 'genç' kriterini karşılayan, istikbal vaad eden bir forvet eklenir, gayet yeterli olur; yerli havuzunda bu takıma girecek santrfor göremiyorum.

İnşaat çalışmalarına katılıp kondisyonunu artırabilir.

Acayip kilo aldigini görmemek icin kör olmak lazim

Yüzü falan acayip sismis

Bugün de mahkeme süreci ile ilgili birkac story atti, kafasi hala orda dogal olarak

Hem fizik hem de mental acidan kendisini futbola verebilecegini düsünmüyorum bu saatten sonra

Tabii yine de cok seviyoruz kendisini, verdigi katkilar inkar edilemez

Umarim itibari zedelenmez ve taraftarin tepkisini cekmez

Geri
Üst Alt