Video Haber Mauro Icardi, Kemerburgaz'da Antrenmanlara Başladı

Kral kaldığı yerden devam edecek. Gömmeye gerek yok o kadar, adam ağır sakatlık geçirdi 7-8 aydır topa değmemiş. Evet profesyonel futbolcu bazı mental problemleri var kilo alması gibi kendine dikkat etmesi gibi özel hayatı gibi ama bu mental problemleri değilmi 3 sene önce 29 yaşındaki Icardi'yi Galatasaray'lı yapan? Icardi gibi Top Class bitiriciyi uzun yıllar ararız, elimizde varken tekrar güvenip şans verip değerlendirmezsek eşeklik ederiz.

İki kosu yapar sonra yine tatile doner
Temmuzda gelir 15 kilo fazlayla Kasimda kilo verir
Adamada kizmiyorum zaten o disiplini olsa fitness yapsa çalışsa
Burda isi olmaz psg de devam ederdi
Yonetim icardiye guvenip yola çıkmamalı

İlk resmi maça Icardi fit duruma gelir geçen sezonda öyle olmuştu kısa sürede fit duruma geliyor

Arkadaşım aynı dönemde çapraz bağ ameliyatı oldu hala 5dk’dan fazla yürüyemiyor. Göbeği saymıyorum bile. 3 ayda çok rahat dit duruma gelir.

Sağlam kilo almış ama sporcu adamlar için o kiloyu vermek mesele değil. 2 ayda incecik olur.

İcardi veya Morataya guvenip yola cikan yonetim kasimda havlu atar
İcardi toparlanmasi kasim
Morata cok iyi oyuncu ama bence net ikinci santrafor oyunu uzerine kuramazsin
Osimhen olmuyorsa
Ya Muani Ya Jonathan David ayari birini indirmezsek lig baslamadan biter

umarim göstermelik bir sey degildir ve tüm yaz boyunca burada calisir gezmek yerine

Kilo verip fit hale girmek için fazlasıyla zamanı var ama asıl zihinsel güç lazım bu süreç boyunca. O konuda da hiç güvenmiyorum maalesef.

Icardi denince hep aynı konu ya

Çok tatil yaptı
Çok kilo aldı
100 kilo dönecek
Paşam zahmet etmiş.

Yahu bu adam böyle arkadaşlar ve siz adamı böyle olduğu halde kabul ettiniz. Aşkın olayım diye şarkılar söylediniz.

İlk sezon da Başakşehir ile FB arasındaki maçlarda yoktu. DK arası olunca 2 aya yakın tatil yaptı. İlk FB maçında yedek soyundu 90’a topu çaktı sustunuz. Ki aradaki maçlarda seni Gomis kurtardı. Yoksa 3 maçı da ittire kaktıra kazandın.

Geçen sezon FB-TS maçları arasında 1 aya yakın yattı yine. Arada Sivas deplasmanına Halil ile çıkıp puan kaybettik. Sonra seriye bağladı yine sustunuz.

Bu adamın huyu bu, biz huyunu bilerek kabul ettik. O da beni böyle kabul ettiler, sevdiler diyerek daha iyi teklifleri reddedip bizi seçti. Fazla tatava etmeye de gerek yok. 3 sezonda 61 gol atmış, 20 asist yapmış. O da neredeyse 1 sezonu eksik istatistik. Belanızı aramayın.

Icardi, fiziğiyle oynayan bir forvet değil zaten. Ulan adam geçen sezon neredeyse sezonun tamamında koşmadı. Antrenman bile yapamadı sakat diye. 32 gol 11 asist yaptı.

Icardi denince hep aynı konu ya

Çok tatil yaptı
Çok kilo aldı
100 kilo dönecek
Paşam zahmet etmiş.

Yahu bu adam böyle arkadaşlar ve siz adamı böyle olduğu halde kabul ettiniz. Aşkın olayım diye şarkılar söylediniz.

İlk sezon da Başakşehir ile FB arasındaki maçlarda yoktu. DK arası olunca 2 aya yakın tatil yaptı. İlk FB maçında yedek soyundu 90’a topu çaktı sustunuz. Ki aradaki maçlarda seni Gomis kurtardı. Yoksa 3 maçı da ittire kaktıra kazandın.

Geçen sezon FB-TS maçları arasında 1 aya yakın yattı yine. Arada Sivas deplasmanına Halil ile çıkıp puan kaybettik. Sonra seriye bağladı yine sustunuz.

Bu adamın huyu bu, biz huyunu bilerek kabul ettik. O da beni böyle kabul ettiler, sevdiler diyerek daha iyi teklifleri reddedip bizi seçti. Fazla tatava etmeye de gerek yok. 3 sezonda 61 gol atmış, 20 asist yapmış. O da neredeyse 1 sezonu eksik istatistik. Belanızı aramayın.

Icardi, fiziğiyle oynayan bir forvet değil zaten. Ulan adam geçen sezon neredeyse sezonun tamamında koşmadı. Antrenman bile yapamadı sakat diye. 32 gol 11 asist yaptı.
Bu adam büyük bir yetenek. Yeteneği güney amerikalı, mental yapısı polonyalı gibi olsa lewandovskiyi bile sollardı. Bu yeteneği 2022-2023 sezonu seviyesinde kullanabilmek temel hedefi olmalı kulübün. Psg'nin bu adama zorla yaptırdığı antrenman kalitesinin %75 ini uygulasak yeter bize

Rahat verir kiloyu reyiz

Vallaha beyler bu icardi. Adamın topa dokunmasına engel olacak sakatlığı yoksa yine çok rahat 20 gole etki eder. O derece klas bir adam sonuçta. Umarım sevgisini hissetigi takıma, taraftara kendiside özverili davranarak gerekli hazırlıklarını yapar.

Seneye Avrupa'da sahada yürürken bu adam niye koşmuyor demeyin de çok mesele değil

Osimhen modern bir santraforun nasıl olması gerektiğini bu sene yeterince göstermiştir diye düşünüyordum da boşverelim

Bu yaklaşıma göre Osimhen'i almaya da gerek yok, Icardi yürüse de 20 atacak nasıl olsa

20 atıp derbileri kazanamazsak da çok problem değil 20 atması önemli hem Osimhen de ofsayta düşüp duruyor bitiriciliği leş di mi

Geri
Üst Alt