Mauro Icardi: "Konsantrasyon!"

Şikrinyar iti hayatının en rahat maçını oynayacak bu senin sayende biliyorsun değil mi? Ne konsantrasyonu?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm sahada sprint atacak halin yok, gercekten sorun konsantrasyon mu? Simdi korkmaya basladim, tanı yanliş olunca cozum zaten cok uzun surer. Kocaelispor yendi, USG yendi ve ikisi de alt sinif takimlar. Uzerine Trabzon ve Besiktasi yenemedik, Genclerbirligi'ne karsi da giden maci zar zor dondurduk. Allah sonumuzu hayr etsin.

Dün belliydi cok güzel konsantre oluyorsunuz beyler tebrik ederim.

Saplasa ne olacak sanki. Tüm maç 1 adam eksik oynayacağız yine.
6221.jpg

@sinan_yilmazz

: "Kimlik, oyun tarzı vs. değişiyor. Evet çok büyük bir golcü, çok büyük bir usta ve bir Galatasaray efsanesi Icardi. Ama bu tip bir santrfor'la Avrupa oyunu oynayan yok. Yani 35 şampiyonlar ligi takımının hiçbiri bu tip bir santrfor'la oynamıyor.

Bize gol atan adam, Promise Icardi'nin çeyreği yetmez teknik olarak. Ama izbandut gibi adam. Sonra yerine giren Kevin Rodriguez, koşabilen adam. Bodo'nun santrforu Icardi'nin onda biri tekniği yok, koşabilen adam. Ekitike, İsak, Gakbo, Osimhen gibi daha teknik olmayanı, daha kazması olabilir ama hepsi kutu içi golcülüğünden önce şampiyonlar ligi hızı ve fizikselliğini karşılıyorlar.

Yani siz bana getirin, ben kutuda gol vuruşu yapacağım. Abi yapabilirsin de, yaparsın da ben topu oraya getirene kadar 10 kişiyim. Ve Sen bana yardım etmediğin çin benim kutuya getirdiğim top sayım ciddi oranda azalıyor. Ben az sayıda toptan çok gol çıkarmaya çalışıyorum. Ve böyle bir futbol kalmadı artık."

Şöyle bir sey yapmiş beyimiz

Konsantrasyon yazarak

icardi 2 sezon önce ş.liginde 2 gol atabilmişti. avrupa için baskın bir oyuncu olmadığını ve olamayacağını anlamak için sinan yılmaz gibi boş boş, uzun uzun anlatmaya gerek yok. üstüne yaş aldı, sakatlık yaşadı. tr liginde iş yapar g.birliği gibi maçları kazanmak için ne kadar maaş verilmeli onu da yönetim düşünsün. bakambu gibi yedek oyuncu bulabilen kulüp nolduysa vazgeçti bu işlerden.

Biliyor bu tarz lafların, çıkışların bizim taraftarın hoşuna gittiğini. Keşke tek sorun konsantrasyon olsa. Ki taraftar zaten her maç konsantre.

Geri
Üst Alt