Mauro Icardi: "Mourinho, büyük takımlarda çalışırken böyle konuşmalar yapmazdı"

Yoo yapardı aslında, Elvis binayı terkedince adamın hayatı bunları yapmakla geçti. :asd:

Adam sahada tokatlıyor. Yetmiyor saha disinada bir şekilde ayar veriyor. Geçen sene ofsayt mobingi ve penalti mobingi uygulandığı halde kral oldu. Bu senede devam ederler ama icardi alayına her şekilde saplayacaginin sinyalini verdi

Bu muhabirlerin salak salak soruları beni bitiriyor yav. Yarım saat konuşup kendinizi takım içinde lider hissediyor musunuz? Sorunu seveyim

Artık bizden biri bizim kadar Galatasaray'ı yaşıyor bu sezon neler yapacak merak içerisindeyim kafaya koydu yine şampiyon yapacak bizi

Okan hocam kontrolünü kaybeden şahsı muhatab bile almamış. Cevabını Kraldi vermiş.

Sen eskiden böyle konuşmazdın, şimdi geveze olmuşsun demiş Mauro Dayı

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mauro İcardi konuşurken de attı gollerini. Ben Galatasarayda bu kadar güven veren başka bir Süperstar görmemiştim. Gereken kişilere de cevabını verdi, esas cevabı ise sahada vermeye devam edecek. İyi ki sen varsın Dünya Yıldızımız 20240814_104936.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mourinho'nun sözleri hakkında ne düşünüyorsun?

Mauro Icardi: "Mourinho gibi hocanın önemsiz konuları konuşması enteresan. Büyük takımlarda bunu yapmazdı... Galatasaray buranın en büyüğü! Her zaman Galatasaray'a karşı konuşacaklar. Okan hocamız özel birisi! Herkese karşı hep beraber mücadele edeceğiz!"
Yani ezeli rakibimize küçük takım demek mi istemiş

Güzel konuşmuş, adeta sokup sokup çıkarmış, tebrikler kral.

Karşı tarafta utanma duygusu olsa yerin dibine girerlerdi ama onlarda o haysiyet, şeref ve onur'un olmadığını dünya alem biliyor.

İcardi işte gerçek bir liderin yapması gerekeni yapmıştır tıp ki geçen sezon sonuna doğru yaptığı gibi.

Icardi büyük bir oyuncu mourinhonun ilgisini üzerine çekti.

Simdi mourinho ya cevap verip okan hoca degilde muhatap olarak olarak icardiyi alacak yada susacak...

Geri
Üst Alt