GSC Haber Mauro Icardi: "Mutluluktan uçuyorum..."

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1755291068119.webp

Mauro Icardi: "Çok mutluyum.. Sağlık ekibiyle konuştuk. Yavaş yavaş süre alabileceğimi belirttiler. Mutluluktan uçuyorum döndüğüm için. Ciddi bir sakatlık atlattım. Şampiyonluklar kazandık. Yeniden şampiyon olmak istiyoruz. Lucas'a da gol pası için teşekkür ediyorum.. Takım arkadaşlarımla birlikte gollerimle onlara yardım etmeye başladım. Attığım golden dolayı çok mutluyum."

- Muslera'dan devraldığın kaptanlık için ne söylersin?

Mauro Icardi: "Bu kulübün kaptanlık pazubandını taşıdığım için çok gururluyum. Nando'dan devraldığım içinde ayrı bir gurur duyuyorum. Kızlarım ve sevgilimin isimleri yer alıyor. Saha dışında bana çok destek oluyorlar."

Mauro Icardi: "Sevgi gösterisi hala şaşırtıyor. Büyük bir onur. Ülkenin her yerinde bana gösterilen sevgi beni çok mutlu ediyor. Stadyuma her girdiğimde o tutkuyu görüp mutlu oluyorum. Her zaman söylediğim gibi; Galatasaray zaten büyük, biz onu daha da büyük yapmak istiyoruz."

Aşkın olayım ulan aşk adam.

Hemen ilk sezondaki fitliğine gelmen lazım kral. Bu muhteşem yeteneğini harcama

Wala Hagi' den sonra çok iyi yabancılarımız oldu ama 2. olarak sen gelirsin, sen büyük adamsın, tüm iyilikler seni bulsun kral

Ayni sozlesme ile devam edelim demedim ama biraz mantikli yaz o zaman.

Senin 2.5 layik gordugun rakam komik degil dogru, hakaret sayilir boyle bir oyuncuya.
Kulüp bile bu seneki performansı yetersiz görürse sözleşme yenilemeyi düşünmüyor.

Ben 2.5 milyon Euro yazdım diye hakaret mi oldu.

Neyse İcardi'yi senden az sevmiyorum. Aslolan Galatasaray'dır.

Kulüp bile bu seneki performansı yetersiz görürse sözleşme yenilemeyi düşünmüyor.

Ben 2.5 milyon Euro yazdım diye hakaret mi oldu.

Neyse İcardi'yi senden az sevmiyorum. Aslolan Galatasaray'dır.
Tam aksine yeni sozlesme gorusmeleri baslamis son bilgilere gore.

Neyse yakinda goruruz zaten.

Bu adam başka takımda olsaydı bu sakatlık ve üstüne ailevi sorunlar yüzünden futbolu bırakabilirdi. Galatsaray taraftarının sevgisi onu futbola ve Galatasaraya tekrar bağladı bence.

Geri
Üst Alt