Mauro Icardi, PFDK'ya Sevk Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereden geldiği belli olmayan videolarla İcardi’ye ceza verilecekse, başkan buna müdahale edemiyorsa, biz müdahale edemiyorsak ligi oynamanın anlamı yok. Montaj videolardan oyuncumuza ceza verirlerse bunlar her şeyi yapar.

Montaj olduğunu anlamislardir umarım

3 gün sonra bu olay çıkıyor. Biliyorsunuz Nelsonun Fener maçında eline çarptı diye 3 gün sonra çıkmisti. Canlı izledim maçı alakası bile yoktu

Ha gel gelelim şu an oynamaması bizim zararimiza degildir

Galatasaray maçında küfürlü tezahürat yapan Volkan için karar
Kaleci Volkan Demirel, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki basketbol maçında küfürlü tezahürat yaptığı gerekçesiyle 300 lira ödedi. Savcılık da soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

şu olay ile ilgili yönetimin yapması gereken net aksiyon belli.

yayıncı kuruluştan görüntü talep etmek.

gelen görünütünün sonucuna göre:

* böyle bir hareket şayet gerçekleştiyse, yapacak bir şey yok. oyuncu hukuk dahilinde ne gerekiyorsa ceza alabilir. ayrıcalık istemiyoruz. ancak ne olduğu belirsiz bir telefon kaydı değil, yayıncı kuruluşun net görüntüsü olacak.

* böyle bir hareket şayet gerçekleşmediyse, gslı hesaplar dahil, kim bu işin yayılmasında bilerek ya da bilmeyerek dahi olsa önayak olduysa, ciddi tazminat davaları açıp, ACIMADAN, milletin içinden geçmek.

Montajsa, fake ise, bizim yönetim neden halen bir açıklama yapmadı, cidden enteresan bir şeyler oluyor yönetimsel olarak,
normal değil bu kadar pısırıklık.

Yönetimden tık yok en çok da o ağırıma gidiyor.

yönetimin yaptıgı şu rezillikten sonra artık burada yönetimi eleştiriyorsun diye tepki koyanlar cıkmaz umarım.

Tesadüfe bak. Böyle sevk edilen ve ceza almayanların hepsi malum takımın futbolcuları olmuş.
Böyle saçma bir sevk mi olur demiştim ama artık gerçekten ceza alacağına yavaş yavaş inanmaya başladım. Hele bu sesi çıkmayan yönetimiz varken.

Semih kayanın doğum gününü kutluyorlar kafayı yersin. Bu sessizlik hiç hayırlı değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim korkak ,yönetim ligi satmış, yönetim derhal istifa ettirilmeli.

Kulis bilgilerine gore sise atildigi icin yani tahrik oldugu icin minimum yani 2 mac ceza alacakmis. Tahkim kurumunun bu cezayi 1e dusurme ihtimali varmis

seten in bildiği bir şey var mıydı son dönemde

Çok enteresan yau hem de tam BJK deplasmanı öncesi.

Ne kadar enteresan, ne kadar tesadüf.

Hay allah god damn.

Sonucu hala açıklanmadı mı? Yarın ki perfomansına göre mi belli olacak yani nedir olay...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt