GSC Haber Mauro Icardi: "Rakip çok daha istekli bir şekilde oynadı"

Bir çuval inciri berbat ettik diyemiyor da kaybetme zamanımızmış :D Hadi oradan.

ağabey bir story paylaş da skoru eşitleyelim

İcardi'nin söylediği şeyler çok önemli. Neden mi? İcardi söylüyor diye değil, dürüstçe direkt mağlubiyet sebebimizi söylemiş olması.

Onları tebrik etmek lazım. 4 yılda her şeyi kazandık. Bugün de kaybetme zamanımızmış.

Oyuncularda bu psikoloji hakim olduğu ve maçı o kadar da sallamadığı çok çok çok belliydi tüm maç boyunca.

Ee bunun açıklaması ne peki daha isteksiz çıkmanızın??

Bugun veda etti bence takima ,sözleşmeyi haketmedigini anladi sonunda

Rakibi tebrik ederiz rakibi tebrik ederiz bu ne ya karşında ki rakip mi ? Senin hngi galibiyetinde boyle tebrikler iceren açiklama yapti bu karşi taraf ? Bizim topçulardan hocaya başkandan yonetime hepsi hümanist bu durum beni bu mağlubiyetyen daha fazla rahatsiz ediyor

hadi ya sözde kaptan seni çoluk çocuğu kandırırsın iki artiz hareketle anca sahada yürü. Hagi gibi bir markanın efsanenin rekorunu kırdın misyonun bitti güle güle hadi.

Ulan bir tane fb li oyuncu da yenildiklerin de şöyle usturuplu bir açıklama yapsın kafamı kırarım. Takdir ediyorum abi. Bugün bu takım ve sahayla yapabileceği birşey yoktu.

usturuplu açıklama yapmasında 1 problem yok ama neden seromonide değiliz o zaman?

Böyle adamın kaptanlığında diğer futbolcular niye itiraz etsin, diğer topçular niye ayağa kafa soksun, lakayit lakayit adamı kaptan yapılıyor takım reaksiyon göstermiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakip daha çok istedi evet ama siz hiç istemediniz lan mücadele bile etmediniz.

Hocanin kabahatleri oyunculardan buyuk. Kusra bakmayin.

Böyle nonoş adamın kaptanlığında diğer futbolcular niye itiraz etsin, diğer topçular niye ayağa kafa soksun, lakayit lakayit adamı kaptan yapılıyor takım reaksiyon göstermiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok severim kendisini ama kaptanlık gerçekten hiç yakışmıyor kendisine. Bülent Korkmaz gibi adamlar kaptanlık yapmalı.

Bak ne güzel....Bende maçı Mauro gibi seyretmişim çünkü aynı sonuca vardım....

Geçen sene sakatken daha çok katkı verdi takıma

Geri
Üst Alt