GSC Haber Mauro Icardi: "Sahada cevap verilir, saha dışında da kendimi açıklamak zorunda değilim kimseye"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1763839511811.webp

Mauro Icardi:

"Zor bir maç olacağını biliyorduk. Gol yedikten sonra daha da zorlandık ama ikinci yarıya daha istekli başladık ve skoru almayı başardık."

"Ciddi bir sakatlık geçirdim. Tüm sorumluluklarımı yerine getiriyorum. Çok fazla çalışıyorum. İnsanlar çok şey söylüyor. Ben her zaman yapmam gerekeni yaptım. 5 aydır çocuklarımı göremiyordum, onları görmek için Arjantin'e gittim. Sosyal medyada yazılanları biliyorum. 100 maçta 70 gol attım. Sahada cevap verilir, saha dışında da kendimi açıklamak zorunda değilim kimseye..."

“Kazımcan çok güzel bir örnek. Uzun süredir fırsat bulamıyordu ama her gün çok iyi çalışıyordu. Maça çıktı, ne kadar hazır olduğunu gösterdi. Tüm oyunculardan istediğimiz bu aslında.”

"Takım sadece 11 kişiden oluşmuyor. Bazıları az, bazıları çok oynuyor. Hepimiz profesyoneliz. Az oynayanlar için fırsat olacak. Derbiden önce CL maçı var, önce ona bakacağız. Yarın çalışmaya başlayacağız ve CL seriyi devam ettirmek istiyoruz. Ondan sonra derbiye bakacağız"

"Bu formayı 100 kere giymek benim için büyük bir onur. Hatta 100'ü de geçti. Bu formayı her zaman en iyi şekilde temsil etmek istedim. Gurur duyuyorum her giydiğimde. Sezon sonuna kadar da çok iyi bir şekilde devam etmek istiyorum. En çok gol atan yabancı oyuncu rekoruna da yaklaştım. Onu da kırmak istiyorum."

bugun daha diri gordum
bruma tam iki sene sonra donebilmisti sahalara gercek anlamda icardi gibi artik yasini almis adama cok acimasiz davraniyoruz
Velev ki ayrılması gerekir daha iyi de olabilir ayrıca ayrılması. Lakin İcardi- GS ayrılığı da güzel bir ayrılık olmalı. Hakaretler hoş değil.

Mauro Icardi: "Bu formayı 100 kere giymek benim için büyük bir onur. Hatta 100'ü de geçti. Bu formayı her zaman en iyi şekilde temsil etmek istedim. Gurur duyuyorum her giydiğimde. Sezon sonuna kadar da çok iyi bir şekilde devam etmek istiyorum. En çok gol atan yabancı oyuncu rekoruna da yaklaştım. Onu da kırmak istiyorum."

1763843103218.webp

Beyler, bu adam bizim futbolcumuz. Niye kin kusuyorsunuz.

Mesela @Uğur İz kendisini en çok eleştirenlerden biri. Ama bugünkü maçtan sonra her taraftarın yapması gerektiği gibi "sağol" yazmış. Yarın eleştirmeye devam edecek o ayrı.

Bari bu adamı bugün eleştirmeyin.

Geri
Üst Alt