Mauro Icardi, Sakatlık Açıklaması!

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
"Futbolcumuz Mauro Icardi, Adana Demirspor maçının ilk yarısında bir pozisyonda zorlama sonrası sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkmıştır. Futbolcumuzun durumu yapılacak detaylı tetkikler sonrasında belli olacaktır."

kesin yırtıldı 1 ay. sıcağı sıcağına basamıyordu üstüne. okan metehan yerine nellsonu oynatsa sakatlanmazdı diyenler gelir az sonra.
milli ara varmış o avantaj. 1-2 maç kaçırır belki en fazla.

Spor programlarında 3 hafta oynayamaz diyolar.Yürüyerek çıkmışsa fazla 1 sıkıntı yok diyolar..

Recep yav 2 saat onceki tweeti niye yeni bir gelisme diye aciyorsun

Hoca diye tutulan herif yüzünden adam geriye geliyor sürekli böyle olacağı belliydi adam külliyen zarar

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce'den Icardi açıklaması: "Bu gece İstanbul'da MR çekilecek. Tedavisine ona göre karar verilecek. MR sonucuna tedavisinin Türkiye'de mi yoksa yurt dışında mı olacağına karar verilecek." (Ekol TV)

3 yıl hastanede çalıştım bilirim
en az 2 ay göremeyiz

Mustafa Mandev show haberde yol kenarinda cuvalla patates satanlari kovaliyordu

Galatasaray muhabiri mi olmus o da :ROFLMAO:

Iyi iyi kopma capraz bag filan olsa yurumesine izin verilmez yirtik odem kanama vardir 1 aya doner zaten mac yok 1 ay sevindim

Yürürken çok fazla zorlanmıyor. Önemli bir sakatlık çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt