- 16 Haziran 2010
- 202.008
- 153.932
- 6.838
Mauro Icardi: "Çok mutluyum. Zor bir anda gelmiştim. Bunu bilerek bana güvenen insanların sözleriyle geldim. Onlara bir söz verdim, bunların en önemlisi de Erden Timur'du. Beni mutlu etmek için ellerinden geleni yaptılar. 4 yılda tarih yazdık!"
Mauro Icardi: "Fatih Terim'in yıllar önce kırdığı rekoru egale ettik. Ben ve takımım bununla gurur ve onur duyuyoruz."
-Antalyaspor maçında Kaan Ayhan'a yaptığı asist.
Mauro Icardi: "Çok yeni girmiştim. Enerjim vardı bol bol. Noa'nın uzun pasını aldım 'Gol atmamız lazım' şeklinde içimden geçti. Her zaman gol atmak istiyorum. Kaan'ı gördüm orada, Kaan olduğu için pası attım çünkü onun da gol atmasını istedim. Çok özel biri. Sürekli takımın yanında. Ne zaman ihtiyaç olsa hazırdı. Onu görünce özellikle onun için vermek istedim pası. En önemlisi takımın kazanması. "
Soru: "50 bin erkeğe, belki daha fazlasına, aynı anda 'Aşkın Olayım' dedirtmek nasıl bir duygu?"
Mauro Icardi: "İnanılmaz bir şey tabii ki. Maç sonunda o duygu yüklü şarkının söylenmesi. 4 senelik geçmiş, yaşananlar, 4 şampiyonluk... Benim şarkımı bir sürü insan söylüyor. Gerçekten açıklanması imkansız. Onların gösterdiği sevgiye sahada karşılık vermeye çalıştım. Zorlu sakatlık dönemim oldu ama Avrupa ve Türkiye'nin zirvesine geldik. Galatasaray çok büyük bir takım. Her an her gün burada çok keyif alıyorum. Ben ve ailem için gerçekten çok kıymetli bir yer burası. Takımım için de son ana kadar elimden geleni yapmaya devam edeceğim..."
Mauro Icardi: "Benim için 'Bir nesli Galatasaraylı yaptı' demeleri inanılmaz bir duygu. Türkiye’den ayrılırken kalbimde taşıyacağım en önemli şey bu olacak; büyük bir anı ve çok değerli bir hazine gibi saklayacağım bir şey. Çünkü bugün bu kadar çok çocuğun büyürken Icardi olmak istemesi, onun gibi olmayı hayal etmesi inanılmaz bir duygu. Ve açıkçası bu kadar sevgiyi nasıl geri ödeyebilirim, onu ben de bilmiyorum..."
Mauro Icardi: "Türkiye'yi temsil etmekten, Galatasaray'ı temsil etmekten gurur duyuyorum."
Mauro Icardi: "Dört sene üst üste rekorlar kırdık. Önümüzdeki yıllarda bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Tekrardan şampiyon olmamız gerekiyor her sene. Şampiyonlar Ligi'nde final oynamayı hatta kupayı almayı hedeflememiz gerekiyor. Adım adım."
Soru: "4 sezonda unutmadığı, unutamadığı goller?”
Mauro Icardi: "Derbi gollerinin hepsini diyebilirim. Fenerbahçe'ye son 15 dakikada girip atıp formamı göstermiştim o çok güzeldi... Panenka golü vardı. Beşiktaş'a attığım goller. Trabzonspor’a kafa golüm. Manchester United golü."
Mauro Icardi: "Özel bir yemek söylemek çok zor fakat ne zaman Barış Alper'in memleketine gitsek 20 tane sütlaç yiyesim geliyor.
- Ali Sami Yen Rams Park?
Mauro Icardi: "Cehennem, rakipler için. İnanılmaz."
Mauro Icardi: "Türkiye ve Galatasaray'a gelmek, artık yurt dışındaki birçok oyuncu için cazip hal aldı. Bunu devam ettirmemiz, bunun için de şampiyon olmaya devam etmemiz gerekiyor."