GSC Haber Mauro Icardi: "Şampiyonlar Ligi'nde final oynamayı hatta kupayı almayı hedeflememiz gerekiyor"

image (37).webp

“Bayern Münih maçı son saniye maç 1-1 yine panenka dener mi?”

Mauro Icardi: “Takım arkadaşlarıma hep derim ki, kaleciler genelde bir taraf seçiyor genelde sen bir taraf seç yüzde 99 gol oluyor zaten.”

Mauro Icardi: "Özel bir yemek söylemek çok zor fakat ne zaman Barış Alper'in memleketine gitsek 20 tane sütlaç yiyesim geliyor. 😅
Ulan demek ki Barış alttan alta kilo aldiriyormus. Aman deyim Karadeniz pidesinden uzak tutun kralı gelecek sene :D

Ulan bu takım ipsiz sapsız kimlere para vermedi?

Hala Fenerbahçe komutan diye bir hapishane kackinina para ödüyor.

Bizimse elimizde

- benim 40 yıllık hayatımda Türkiye'de Hagi'den başkasında görmediğim,
- şeytan tüyünü sigara gibi ağzında taşıyan,
- formsuz dendiği yılda 15 gol atmış,
- dominasyon dedigimiz mefhumun saha içindeki en büyük kahramanlarından biri, belki birincisi olmuş
- şakasiz abartısız 4 sene gamında bir genç nesli Galatasaray'a aşık etmiş, onları Galatasaray'a kazandirmis
- bugün osimhen diye bir mucizeyi takımda izliyorsak, o mucizenin peygamberliğini yapmis bir adam var, ve bazi taraftarlar gitsin diyor. Ben anlamiyorum abi.

Konuşursun kralla, "taraftar seni seviyor, ve bu takıma hala yaralı olabilirsin, yeni rolün bu takıma kaptanlık yapmak, ilk 11 garantisi vermeyiz ama en az 15 20 maçta ister ilk 11de, ister sonradan girerek sana rol düşecek, bu role uygun 4 milyon maaş verebiliriz, daha iyi teklif alırsan kalıp gitmek senin kararın, ama biz bu şartlarda bizde devam etmeni ve kulübede bile olsa efsaneni surdurmeni isteriz" dersin. Üç aşağı beş yukarı pazarlık yaparsın. Adam da anlar. Kabul ederse de etmezse de saygılı ve sevgili bir devam olur.

Osimhen bile "işte benim kaptanın" dediği yerde bunun başka yolu ne olacak?

Ben Dursun baskanin görüşeceğim demesi ve icardinin bu günkü röportajını olumlu sinyal olarak almak istiyorum. Yeter ki icardiye karşı açık olalım. Ondan yeni beklentimizi gerçeklerle açıklayalım. Gerekirse (ki ben e gerekiyor) genç bir santraforla dedtekleyelim. Ve kalıp kalmama kararını ona bırakalım.

"Mekke'ye girmeden önce Müslüman olanla, girdikten sonra Müslüman olanin arasında derece farkı vardır". Bu adam Erden timurun açtığı büyüklük davasına ilk iman edenlerden. Mekke'nin kapılarını kıran Koç başı. Ona göre davranalım.

Bize sayısız mutluluk yaşayan bu adam,

Kalınca mutlu olacaksa kalsın.
Gidince mutlu olacaksa gitsin.

Ama giderken ya da kalırken mutsuz olmasın. Vallahi "filancanin ahı var" diyorlar ya. Bu adaminkini odeyemeyiz.

İcardi: Türkiye'de en sevdiğin yemek sütlaç. özellikle Rize deplasmanına ne zaman gitsek Barış bize sütlaç yediriyor. gerçekten çok güzel bir tatlı bir oturuşta 20-30 tane yiyebilirim.

O kadar yemek var gidip sütlacı begenmıs

Bu şampiyonlukta hocamı omzuna almaması dikkatimden kaçmadı

Artık gitmesi lazım kaldığı her an bize zarar
Moral ve motivasyonum. Dusuyor şahsen benim, gelecek sezona umutla bakamıyorum

Kupada Gençlerbirliğine elendik geçen hafta

Artık gitmesi lazım kaldığı her an bize zarar
Moral ve motivasyonum. Dusuyor şahsen benim, gelecek sezona umutla bakamıyorum
icardi ile sözleşme yenileyelecegiz ama fenerbahce şampiyon olacak deseler kabul edecek insanlar var ne yazık ki

Kalıyor diye yorumladım kalması hayrımıza olur sezon başı kampına asmayıp tam katılırsa bu sezon kendisinden daha iyi bir 2.forvet bulamayız kötü dediğimiz hali bile baya bir attı attırdı kralla devam edelim yedek forvet bütçesinde sağlam bir 10 numaraya aktaralım

Artık yeter gitsin diyoruz sonra böyle konuşup damarımıza basıyor.

Ama yine de gitmesinin gerektiğini düşünüyorum, kalırsa bizlere yaşattıkları ve tüm ülkede yarattığı etkinin zarar görmesi çok olası.

Büyük kulupler duygusal davranmamalı belirli bir noktadan itibaren. Ve Icardi konusunda bu noktaya ulaştığımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt